Körözést adtak ki az X-Faktor korábbi sztárja, Király L. Norbert ellen

Forrás: Facebook -
tartásdíj Király L. Norbert körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első X-Faktor sztárja, Király L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, mégpedig azért, mert elmulasztotta a tartási kötelezettségét. 

Király L. Norbertet 2010-ben ismerhette meg az ország, az X-Faktor első szériájában szerepelt. Az énekes azóta szinte eltűnt a nyilvánosság elől, csak néha lehetett róla hallani. A legfrissebb hírek szerint körözést adott ki ellene a rendőrség. A hivatalos oka a tartási kötelezettség elmulasztása. Az már korábban kiderült, hogy Norbi házassága zátonyra futott, de a kapcsolatból született egy közös gyermekük.

Norbit körözi a rendőrség Forrás: Facebook

Néhány éve Norbi még arról panaszkodott, hogy sajnos nem találkozik annyit kisfiával, mint amennyit szeretne, éppen azért, mert nagyon sok elfoglaltsága van: sokszor jár fellépésekre hétvégéken, hét közben pedig akkoriban ingatlanozással foglalkozott. Nem tudni, hogy hogyan alakult mostanában a családi helyzetük, az az egy biztos, hogy Norbi elmulasztotta tartási kötelezettségét, emiatt pedig körözi a rendőrség - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.