Meghan Markle-nek ma már szinte semmiért nem kell aggódnia, de volt idő, amikor kétségbeesetten próbált befutni. Ezért olyan műsorokat is elvállalt, melyben inkább a külseje került előtérbe tehetsége helyett, és rendszeres volt a megaláztatás.

Meghan Markle karrierje kezdetén még nem színésznőként, csupán statisztaként dolgozott egy televíziós show-ban. Az Áll az alku amerikai verziójában egyike volt azoknak a szexi nőknek, akik az aktatáskákat cipelték. Könnyű feladatnak tűnik, de valójában tele volt megszégyenítéssel, ezt állítja legalábbis Harry herceg menyasszonyának egy volt munkatársa.

Meghan Markle-nek Harry herceg menyasszonyaként már nem kell ilyesmiket tennieForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Meghan is kénytelen volt teljesíteni az elvárásokat, hiszen ez a műsor is egy apró lépéssel közelebb vitte a céljához, ami akkor még a Broadway és az Oscar-díj volt. Meghan 2006-ban csatlakozott a tévéműsor csapatához, onnantól fogva pedig folyamatosan figyelnie kellett a külsejére. Nem hízhatott, ezt a producerek rendszeresen ellenőrizték, ráadásul folyamatosan rövidebbnél rövidebb ruhákban kellett szerepelnie. Nem csak ennyi volt azonban az elvárás, a melltartóját is ki kellett tömnie, de olyan is előfordult, hogy megtiltották a viselését. Ebben az esetben ragasztószalaggal kellett rögzítenie a melleit, hogy azok feszesen álljanak az egész műsor alatt. Mindenki nagy nyomás alatt állt, aki abban a show-ban szerepelt, Meghan viszont a csendesebb lányok közé tartozott a volt munkatárs szerint. Talán ezért neki még nehezebb volt a dolga, hiszen a modelleknek egymást is meg kellett alázniuk, a Felelsz, vagy mersz? játékok során: kötelezőek voltak a kellemetlen kérdések. „Meghan gyakran elpirult azokon a dolgokon, amiket mondtunk, különösen szexuális témában" – mondta egy másik volt munkatárs, Claudia Jordan a Daily Mailnek.