Harry herceg és Meghan Markle boldog jegyesek lettek: fotó!

fotó eljegyzés Meghan Markle nyilvánosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosság elé lépett a királyi család legfrissebb jegyes párja: láthatóan majd kicsattannak a szerelemtől és a boldogságtól. 

Ahogy azt már megírtuk, ma, azaz november 27-én hivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry választottja az amerikai színésznő, Meghan Markle.

Friss fotó a Kensington-palota előtt Forrás: People/BBC

Az ezzel kapcsolatban kiadott közleményből kiderült, hogy az eljegyzésre már a hónap elején sor került, csak a bejelentést csúsztatták néhány hétig. A hírek szerint az esküvő jvő májusban lesz, még pedig azért, mert Katalin előreláthatólag áprilisban fogja világra hozna harmadik csemetéjét.

Mindenki együtt örül a friss jegyespárral Forrás: People/BBC

Most pedig friss fotók kerültek napvilágra az újdonsült jegyesekről, akikkel láthatóan madarat lehetne fogatni. Nem csoda, hogy kicsattannak a boldogságtól, hiszen rengeteg próbát kellett kiállniuk, hogy a királyi család minden tagja elfogadja a szerelmüket.

Sztárok, akik a rajongójukhoz mentek hozzá: Jessica Albától Anne Hathawayighttp://www.life.hu/sztarok/20171127-sztarok-akik-a-rajongojukhoz-mentek-hozza-jessica-albatol-anne-hathawayig.htmlSokan álmodoznak arról, hogy egyszer találkoznak kedvenc sztárjukkal és egymásba szeretnek. Ilyen azonban csak a filmekben történhet meg, vagy mégsem? Nem bizony! Íme, néhány szupersztár, akik rajongójukkal kötötték össze az életüket. Ez azt jelenti, hogy van remény! TV + Sztárok--Ilyen körülmények várnak a celebekre a dzsungelben - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ilyen-korulmenyek-varnak-a-celebekre-a-dzsungelben-video.htmlHamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada az RTL Klubon és végre mi is betekintést nyerhetünk abba, milyen körülmények között kell élniük a celebeknek hetekig a dzsungelben. TV + Sztárok--Élő adásban tett elképesztő kijelentést Tóth Vera - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-elo-adasban-tett-elkepeszto-kijelentest-toth-vera-video.htmlElképesztő kijelentést tett Tóth Vera a Sztárban sztár + 1 kicsi első adásában: szerinte húga Magyarország legjobb énekesnője. TV + Sztárok--Rátalált a szerelem Rubint Rellára: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171127-focistaba-szerelmes-rubint-rella.htmlKiderült, Rubint Rella szívét egy sármos focista rabolta el, akivel már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Szépészeti beavatkozáson esett át Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20171127-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlSzemöldöktetoválásáról tett közzé videót Instagramján Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilát apja halála változtatta meg: ezért tért jó útrahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ambrus-attilat-apja-halala-valtoztatta-meg.htmlAmbrus Attila többször is megpróbált megszökni, amíg börtönben volt, de rájött, hogy változtatnia kell. Apja miatt döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.