Kommandósok szállták meg Gáspár Győzőék otthonát, és lefoglalták az értékeiket. Ezek után pokollá vált a család élete. A Kúria most döntést hozott az ügyükben, leállítják a Győzikével szemben indított közigazgatási eljárást. 

Gáspár Győző a poklok poklát élte meg, amikor 200 kommandós elárasztotta a lakásukat és lefoglalták az értékeiket. Az életük egy csapásra változott meg, ahogy most is, hiszen a Kúria döntést hozott az ügyükben: hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bíróság, ítéletét, és leállítják a Győző ellen indított közigazgatási eljárást, és új eljárást rendelnek el.

Győzike örülhet a fordulatnakForrás: Instagram/Gáspár Győző

"Az ítéletnek ezt a mondatát ismételgetem magamban: »Megfosztották a jogától«. Hol vannak a felelősök, akik engem a jogomtól megfosztottak? Őket is 200 kommandós fogja elhurcolni a gyerekei szeme láttára? Nekik is sorra mondják vissza a fellépéseit, azt gondolva, hogy bűnözők? Hol itt az igazság?" - tette fel a kérdést Győző, ügyvédje pedig az eljárásról nyilatkozott. "A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától" - mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland hozzátéve, a lefoglalt  vagyontárgyakat is vissza kell majd adniuk. Ezért tették tönkre az egész nyarunkat?" – mondta Gáspár Győző, akinek a NAV megfizeti az elsőfokú és felülvizsgálati perköltséget. "Hogy mit fogok csinálni ezzel a 150 ezer forinttal? El fogom vinni a daganatos gyerekeknek" - szögezte le a zenész.