Elkezdődött a harc a rádiós műsorvezetők között: Cooky legalábbis nagyon megorrolt Balázsékra. A műsorvezető ugyanis a szegedi kitelepülés miatt Cooky műsorsávjában jelentkezik be kollégáival. 

Engesztelhetetlennek tűnt Cooky miután megtudta, hogy Balázsék elveszik a műsorsávját. Délután ötkor ugyanis a kívánságműsor helyett Vadon Jani, Rákóczi Feri és Balázs fog bejelentkezni szerdán, ráadásul Szegedről. Mindezt azért, mert már ott is elérhető a rádió. A kitelepülés miatt Balázsék kitúrták Cookyt a saját sávjából, amit főként azért sérelmezett a sztár, mert csak az utolsó pillanatban értesült róla, ezt állítja legalábbis a Bors. A műsorvezető mindenesetre nagyon bedühödött, még a felmondáson is elgondolkozott.

Cooky kiakadt BalázsékraForrás: Cooky / Facebook

Olyannyira, hogy még a vezetőséget is felkereste. Nyilatkozni nem akart, de egy ismerőse elárulta, tényleg megfordult a fejében, hogy otthagyja a rádiót. Nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy Balázsék elfoglalják az ő műsorsávját. Nem tetszett neki, hogy erről nem tájékoztatták, pedig tudja, hogy a hallgatók őt várják minden délután. A szegedi kitelepülés éppen ezt vágja keresztbe. Még az is megfordult a fejében, hogy otthagyja az állását a Rádió 1-nél" - árulta el az illető, aki szerint Cooky születendő gyermeke miatt csillapodott le