Férjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekik

özvegy társkereső hűtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba.

Gweneth Lee-nek 10 évvel ezelőtt hunyt el rákban a férje, aki egy olajvállalat vezetője volt. A nő ezt követően regisztrált egy olyan társkeresőre, amit házas emberek számára hoztak létre. Olyannyira megtetszett neki ez a fajta randizás, hogy mára elmondhatja, több mint 100 házas férfival volt dolga.

Mint mondja, jól érzi magát, hiszen megoldást kínál a boldogtalan pasik számára. Meg van róla győződve, hogy a megcsalás akár a jó házasság kulcs is lehet, ugyanis megszabadítja az elkeseredett férjeket a frusztráltságuktól. Állítja, több feleség is tudott a férjük afférjáról, mégis szemet hunytak a hűtlenség felett, mert látták, hogy ettől boldogok.

Nem titkolja, hogy önmagát tökéletes megoldásnak tartja a férjek számára.

„Csak szórakozni akarunk, és jót szexelni. Jól tudják, hogy én egyetlen házasságot sem akarok tönkretenni." – nyilatkozta a 47 éves nő a DailyMailnek.

79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Saját macskája tette tönkre Kulcsár Edina karácsonyát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-sajat-macskaja-tette-tonkre-kulcsar-edina-karacsonyat.htmlMár javában készül a karácsonyra Kulcsár Edina, ám van valaki, aki akadályozza a dekorálásban: a macskája, Joy. TV + SztárokOrigoMegbetegedett Berki Natasa Zelykehttp://www.life.hu/drlife/20171205-megbetegedett-berki-natasa-zelyke-nati.htmlMegbetegedett Berki Nati - számolt be erről a hírről Hódi Pamela az Instagram oldalán. Dr. Life--Budapest utcáin sétálgat Antonio Banderas - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-budapest-utcain-setalgat-antonio-banderas-video.htmlA budapesti karácsonyi vásárban sétálgatva töltött fel videót a Facebookjára Antonio Banderas. TV + Sztárok--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigoŐ a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.