Pintér Tibor nem tudta tovább titkolni érzelmeit Tóth Andi iránt, így randira hívta a dzsungel félhomályába a fiatal énekesnőt. Sajnos azonban a randevú nem úgy alakult, ahogy a színész eltervezte, Tóth Andi ugyanis nem kér belőle. Kínos. 

Pintér Tibor azóta próbál közelebb kerülni Tóth Andihoz, mióta bekerültek a dzsungelbe. A Celeb vagyok, ments ki innen! Herkulese viszont eddig nem járt sikerrel lehet azért, mert a fiatal énekesnő sokáig észre sem vette, hogy Tenya akar tőle valamit. ÉNB Alexa világosította fel Andikát arról, hogy Pintér Tibor bizony nagyon szeretne közelebb kerülni hozzá.

Pintér Tibor csalódottForrás: RTL Klub

Ezt be is bizonyította a színész a legutóbbi adásban, ugyanis randira hívta a 18 éves énekesnőt. Előtte persze kikérte egy szakértő véleményét, vagyis Kabát Petiét, aki nagyon jó ötletnek tartotta a randevút. A vacsorameghívást Andi még el is fogadta, bár már attól kellemetlenül érezte magát, de igazán a dolgok csak azután váltak kínossá, hogy elkezdték a romantikus randit. Andi egyből azzal indított ugyanis, hogy ő nem romantikus alkat, nem szeret randizni, azt pedig kiváltkképp utálja, ha vacsorázni hívják. Ennek ellenére Pintér Tibor még megpróbálta menteni a menthetőt. "Minden szempontból zsánerem vagy. Kreol vagy, fiatal vagy. Rólam az a legenda járja, hogy fiatal lányokat hódítgatok. Az mondjuk nem igaz, hogy sok volt, de az utóbbi időben valóban a te generációdat keresem" - kezdett bele PIntér Tibor a győzködésbe. "Ha bármilyen módon szimpi vagyok neked, és nem vagyok egy ilyen számodra teljesen idegen manus, az a kérésem, hagyd, hogy egy picit udvaroljak neked" - tette hozzá Tenya, szavait kínos csend követte. "Nagyon kedves srácnak tartalak" - kezdtett bele Tóth Andi a kikosarazásba, majd arról beszélt, hogy vajon mit szólhat mindehhez Tenya otthon ülő barátnője. Ez nekem nagyon kellemetlen" - tette hozzá az énekesnő, Pintér Tibor arcán pedig látható volt a csalódottság. Tóth Andi végezetül még leszögezte, továbbra is beszélgethetnek, de kapcsolat ebből soha nem lesz.