VV Fanni meggyilkolását egyik kuncsaftja tervelhette ki

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság kuncsaft terv VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még reménykednek VV Fanni szülei, hogy a lányuk egyszer betoppan az ajtón, de tudják, hogy hiába. A rendőrség ugyan még holttestet nem talált, de biztosak abban, hogy a lány még nem él, bár a halálhírét nem erősítették meg. A jelek arra utalnak, hogy a gyilkosságot Fanni egyik kuncsaftja tervelte ki.

Búcsúznak a barátai VV Fannitól, de a családja még nem tudta felfogni, hogy mi történt. Hazavárják a lányukat, hiába tudják, hogy már nem fog menni. VV Fanni meghalt, ezt az édesanyja meg is erősítette a sajtónak, a rendőrség azonban még eltűntként kezeli a lányt, mert holttestet nem találtak. Abban azonban biztosak, hogy a lány nem él, ezt mondták legalábbis az anyának. A jelekből kiderült, hogy előre kitervelt gyilkosságról lehetett szó, melyet Fanni egyik kuncsaftja követett el.

VV Fanni gyilkosságát előre kitervelhették Forrás: Facebook/ VV Fanni

A férfi, egykori MSZP-s jelölt éjszaka érkezett Fanni albérletéhez, onnan már a lány élettelen testével együtt távozott. Ez látszott az épület biztonsági kameráin, de a városi kamerákon is követték az illető útját egészen Dunaújvárosig.

Állítólag a férfi kocsijában pajszert, kést és fegyvert is találtak, ebből feltételezik, hogy a politikus készült Fanni meggyilkolására.

Az előzetesben lévő férfi nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség továbbra is nyomoz. Fanni egyik ismerőse szerint a lány sok mindent tudott, ezért nem olyan meglepő az, ami történt. "

olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele"

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.