A koreai Hulk lenne Lindsay Lohan új pasija?

Forrás: Instagram/Koreanhulk -
Lindsay Lohan Hulk Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes méretekkel rendelkezik a koreai Hulk, akivel Lindsay Lohan nagyon sok időt tölt mostanában, de a színésznőt nemcsak Je-Yong Ha kigyúrt teste vonzza, hanem valószínűleg a legalább olyan vastag pénztárcája is.

Lindsay Lohan egyre több időt tölt együtt a koreai Hulkkal, nem véletlenül. A színésznő szereti milliárdosok társaságában múlatni az időt, és Je-Yong Ha pénztárcája legalább olyan vastag, mint a karja. A férfi beceneve a koreai Hulk, méghozzá azért, mert pont olyan hatalmas méretekkel rendelkezik, mint a kitalált karakter.

Ő lenne Lindsay Lohan új pasija? Forrás: Instagram/Koreanhulk

A kicsapongó életstílusa is passzol Lindsay Lohanhez, hiszen csak úgy szórja a pénzt, ráadásul a mulatozást és italozást sem veti meg természetesen. Magángépével pedig akárhova elruccanhat, ami biztosan imponál a színésznőnek!

Szerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohan

Lindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.