Az énekesnő egykori mentora, Szikora Róbert szerint nem való egy művésznek a celebkedés: kirázza a hideg, amikor meglátja Tóth Andit bogarak között szenvedni. 

Tóth Andi énekesnő létére a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látható, ahol a dolga tulajdonképpen az, hogy visszaverje Pintér Tenya, Gabo és Kabát Peti ostromát. Volt mentora, Szikora Róbert egyáltalán nem örül annak, hogy ilyen produkcióban látja a tehetséges énekesnőt, leszögezte, ő biztosan nem engedte volna el Andit, ha az ő lánya lenne.

Tóth Andira nagyon mérges Szikora RóbertForrás: RTL Klub

"Andi nemrég átjött, és elújságolta a hírt, hogy megy Afrikába, aminek őszinte leszek, nagyon nem örültem, de nem mutattam neki, mert nem akartam elvenni a kedvét. De ő egy énekesnő, aki már letett valamit az asztalra, és akinek csak énekelnie kellene. A hideg ráz, amikor odakapcsolok, és azt látom, hogy hangyák, meg pókok között bajlódik. Ha az én lányom lenne, egész biztosan nem engedtem volna, hogy elvállalja a műsort" - mondta Szikora Róbert a Borsnak. Tóth Andi szülei is féltik már a lányukat, főleg Pintér Tibor miatt, de remélik, hogy Andi tudja kezelni a helyzetet, Szikora szerint igen. "Ez egy műsor, aminek csak a töredékét látjuk, nem tudhatjuk, mi megy ott, de szerintem Andi tudja kezelni a szituációkat. Azzal pedig, hogy egy idősebb férfi udvarol neki, szerintem a legkevésbé sincs baj. Jól tudjuk mind: a szerelem nem kortól függ" - mondta még Andi egykori mentora.