Falusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyereke

Forrás: YouTube/ TulipánTündér Produkció -
Falusi Mariann család trauma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket.

Sokan kérdezték már az énekesnőt, miért döntött úgy, hogy nem szül gyereket, most pedig őszintén válaszolt a kérdésre, írta meg a Blikk.

Falusi Mariann ezért nem vállalt gyereket Forrás: Youtube/ TulipánTündér Produkció

„A gyermek hiányát lerendeztem magamban, és az a legjobb, hogy anyukám is lerendezte magában. (...) Ez az én döntésem volt. Én úgy születtem, hogy a nyakamra tekeredett a köldökzsinór, majdnem meghaltam. Nekem maga a szülés egy trauma. Gondolom, emiatt nem hangolódtam rá erre a gyerekkoromtól kezdve. Nem jött az, hogy én mindenáron szeretnék gyereket, emellett – hála az Istennek – a szakmám olyan, hogy annyi gyerekem van, mint a csuda. Az anyukám ezt megértette, és ezért nagyon becsülöm őt"

Kasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában.TV + SztárokOrigoTóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott.TrendKiderült VV Fanni noteszának tartalma http://www.life.hu/sztarok/20171209-kiderult-vv-fanni-noteszanak-tartalma-egy-infomator-meselt.htmlVV Fanni halálának híre a fél országot lesújtotta. Az egykori Való világ játékost egykori szerelme, szerelemféltésből ölhette meg. A férfi egyelőre csak a bűnrészességet ismerte be. Sokáig keresték a lány naplóját, amiben a kuncsaftjainak listáját vezette. A noteszt megtalálták, ám egy informátor szerint nem csak ezt a bizonyos névsort tartalmazta a kis rózsaszín füzet. TV + SztárokOrigoKovács Dóri átlátszó felsőben jelent meg a Comet gálán: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171208-kovacs-dori-atlatszo-felsoben-jelent-meg-a-comet-galan-foto.htmlElkezdődött az idei Comet gála, ahol hazánk hírességei is tiszteletüket tették. Kovács Dóra, az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő egy igen merész összeállítást választott a jeles eseményre. TrendOrigoMolnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoBérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlBárki bezárhatja magát néhány órára ebbe az elképesztő szexbörtönbe - innen akkor szabadulsz, amikor kedved van hozzá.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.