Takács Nikolas nem fizette be a számláját, kikapcsolták a szolgáltatást

Forrás: Takács Nikolas -
szolgáltatás Takács Nikolas fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas nem fizetett be egy internetszámlát, ami miatt kikapcsolták a szolgáltatást. Hiába fizet mindent rendszeresen, egyetlen botlás miatt nagy bosszúság érte, ennek hangot is adott közösségi oldalán.

"Nonszensz...
Az év folyamán valamelyik hónapban nem jut el hozzám egy csekk. Mindegyik hónap bevan fizetve az utolsó is valahogy egy kimaradt...
Majd leáll az internet itthon. Szórakozok vele, ki be kapcsolom, áramtalanítom semmi.
Majd rámegy sok próbálkozásom arra hogy végre elérjem telefonon a segítséget. Ott elmondják h az egyik hónap nem lett befizetve és korlátozták a szolgáltatást. Jah dejó, és erröl értesítöt esetleg? Egy figyelmeztetést? Sajnos elöfordul h elakad útközben..." - kezdte posztjában az énekes.

Takács Nikolas kiakadt Forrás: Takács Nikolas

A nagyobb baj az volt, hogy a behajtási osztályra küldték már az ügyét, ami miatt büntetést is felszámoltak a visszakapcsoláshoz. Nikolas nagyon kiakadt.

Palvin Barbi megmutatta új barátját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-palvin-barbi-megmutatta-uj-baratjat-foto.htmlPalvin Barbi egy cuki aranyos lány, aki nem mellesleg az ország egyik legismertebb nemzetközi modellje is. A közelmúltban azonban nem sikeres munkái, hanem sikeres hódításai miatt került a címlapokra. Ezúttal sem túl visszafogott fotót posztolt.TV + SztárokOrigoEljárást indított Stohl András ellen a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-eljarast-inditott-stohl-andras-ellen-a-nav-mar-megoldodott-a-dolog.htmlStohl András többedmagával vezetett egy céget, ami ellen eljárást indított a NAV. TV + SztárokOrigoNánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-nanasi-pal-le-akarja-vetkoztetni-tatar-csillat-egy-fotozas-erejeig.htmlNánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.TV + Sztárok--Pintér Tibor pucér testét is megmutatta a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/intim/20171210-pinter-tibor-pucer-testet-is-megmutatta-a-dzsungelben-video.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor miatt nagyon kigyúrta magát. Elképesztően büszke is szobor testére, ugyanis folyamatosan mutogatja magát. Ám ezúttal nem csak felül dobta le a textilt. IntimOrigoEdvin Marton hegedűjére mindig egy testőr vigyáz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-edvin-marton-hegedujere-mindig-egy-testor-vigyaz-video.htmlEdvin Marton is ellátogatott feleségével együtt az idei Cometre. A népszerű művész elárulta, milyen különleges elbánásban részesíti a hegedűjét.TV + Sztárok--Rúzsa Magdi egy nagyon beteg kislány álmát váltotta valóra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-ruzsa-magdi-egy-nagyon-beteg-kislany-almat-valtotta-valora-video.htmlRúzsa Magdi egy beteg kislány álmát váltotta valóra, akinek az volt a kívánsága, hogy élőben hallhassa kedvencét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.