18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt.

Nősülésen törte a fejét halála előtt a 66 éves korában elhunyt Stadler József – írja a Ripost. Az egykori milliárdos állítólag mindenkinek arról mesélt, hogy mennyire szerelmes. Hosszú ideig azonban senki nem tudta, ki iránt érez így, végül azonban kiderült, egy csinos 18 éves pultoslány rabolta el a szívét. A szerelem azonban viszonzatlan maradt.

„Zsanett még nem volt húszéves, alig múlt 18, amikor Jóska beleszeretett. Mindennap elmondta neki, hogy milyen szépnek tartja, és lelkesen udvarolt, de a lány soha nem viszonozta az érzelmeit. Úgy fogalmaznék, hogy menekült előle. A barátom részéről ez nem volt más, mint egy plátói szerelem, amit nem igazán akart elfogadni. Talán ezért talált ki történeteket is. Egy soha be nem teljesülő vágy- álom, amiről még a tévében is beszélt. Néha úgy érzem, Jóska egy álomvilágban élt, azt hitte, hogy a dolgok ugyanúgy mennek, mint a börtönévek előtt, pedig nem" – mesélte Stadler József egyik legjobb barátja a lapnak.

Stadler József 18 éves lányt szeretettFotó: Polyák Attila - Origo