Kiderült, Pallavicini Zita már nem először házas: videó!

esküvő házasság válás Pallavicini Zita férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges magánéleti titkokat osztott meg Pallavicini Zita Cseke Katinkával. Első házasságáról vallott a színésznőnek. 

Az Ázsia Expressz folyamatos meglepetéseket tartogat, de nem csak a nézőknek, hanem a sztároknak is. Mivel a magyar hírességek csak egymásra és önmagukra számíthatnak, így könnyebben kialakulnak olyan bensőséges beszélgetések, amelyekre korábban még nem került sor.

Zita először mesélt az első férjéről Forrás: Facebook

Pallavicini Zita például utazás közben beszélgetett Cseke Katinkával, az eszmecseréből pedig kiderült: az őrgrófnő mostani férje már nem az első. Zita elmesélte, hogy 1996. május 26-án már egyszer kimondta a boldogító igent, ám a frigy nem tartott sokáig.

Összesen 5 évet voltak együtt, ebből kettőt töltöttek házastársakként. Zita korábban arról is mesélt, hogy egy orvosi műhibának köszönhetően majdnem életét vesztette, mikor a második gyermekét hozta világra.

Egyetlen rossz mozdulat okozta a bajt, melynek következtében Pallavicini Zitának orvosi ellátásra volt szüksége. Az Ázsia Expressz stábja kővé dermedt, mikor meglátták, hogy itt bizony nagy a baj. A stáborvos azonnal kórházba szállította az őrgrófnőt, akivel a laoszi intézményben döbbenetes dolgok történtek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.