Különleges magánéleti titkokat osztott meg Pallavicini Zita Cseke Katinkával. Első házasságáról vallott a színésznőnek. 

Az Ázsia Expressz folyamatos meglepetéseket tartogat, de nem csak a nézőknek, hanem a sztároknak is. Mivel a magyar hírességek csak egymásra és önmagukra számíthatnak, így könnyebben kialakulnak olyan bensőséges beszélgetések, amelyekre korábban még nem került sor. 

Zita először mesélt az első férjérőlForrás: Facebook

Pallavicini Zita például utazás közben beszélgetett Cseke Katinkával, az eszmecseréből pedig kiderült: az őrgrófnő mostani férje már nem az első. Zita elmesélte, hogy 1996. május 26-án már egyszer kimondta a boldogító igent, ám a frigy nem tartott sokáig. 

Összesen 5 évet voltak együtt, ebből kettőt töltöttek házastársakként. Zita korábban arról is mesélt, hogy egy orvosi műhibának köszönhetően majdnem életét vesztette, mikor a második gyermekét hozta világra. 

 

Egyetlen rossz mozdulat okozta a bajt, melynek következtében Pallavicini Zitának orvosi ellátásra volt szüksége. Az Ázsia Expressz stábja kővé dermedt, mikor meglátták, hogy itt bizony nagy a baj. A stáborvos azonnal kórházba szállította az őrgrófnőt, akivel a laoszi intézményben döbbenetes dolgok történtek. Olvass tovább itt...