Pintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.

Mint azt a Life.hu megírta, Pintér Tibor kedvese levélben írta meg a színésznek, hogy szakít vele, amiért Tóth Andinak udvarolt a dzsungelben.

Tenya akkor könnyekben tört ki, bevallotta Babettnek, hogy igazából ő nem képes a szerelmi kapcsolatok megtartására. A Blikk a reptéren készített interjút a sztárral, aki már sokkal pozitívabb volt mint az elutazása előtt. Elárulta, hogy a dzsungelből való kiesése után azonnal felhívta szerelmét, aki nem dobta ki végleg, kész megbocsátani a hűtlenkedését.

Pintér TiborForrás: Pintér Tibor / Facebook

"Frida még a barátnőm, ezt biztosan kijelenthetem! Amikor megkaptam Frida levelét, akkor teljesen összetörtem. Igazából akkor jöttem rá, hogyan is éltem eddig. Itt van Frida, aki nagyon szeret, és mégsem tudom úgy megélni ezt a szerelmet, ahogyan szeretném. De nagyon hálás vagyok neki, mert miután kiestem, beszéltünk, és azt mondta, hogy kész megbocsátani. Leülünk és átbeszélünk mindent, elmagyarázom neki, hogy mi miért történt, és remélem, ettől csak még erősebbek leszünk" - ecsetelte Tenya.

"A hét végén leülünk majd Tibivel, és mindent átbeszélünk. Szeretem őt, ezért is hallgatom meg, hogy miért történt mindez. Már nagyon várom, hogy lássam" - mondta el a lány a lap megkeresésére.

Frida jelenleg az érettségire készül, ezért nem tudott kimenni Tibi elé a reptérre, helyette azonban lánya, Janka várta a fáradt celebet.