Pachmann Péter Garami Gábor vendége volt a Potyautas című műsorban, ahol elárulta többek között azt is, mi a véleménye a szexuális zaklatásokról.

Ezúttal Pachmann Pétert ültette be autójába Garami Gábor, hogy a Potyautas című műsorban beszélgethessen a népszerű tévéssel.Kiderült, hogy szinte mesébe illően indult Péter karrierje, és az is, miért mondta neki azt az egyik tanára, hogy belőle soha nem lesz tévébemondó és szóba kerültek az utóbbi hetek szexuális zaklatásai is. A kérdés az volt, mit tenne akkor, ha őt vádolnák...

„Én soha nem voltam főnök vagy vezér pozícióban, azért hogy munkát adjak valakinek, ezért ilyen szempontból nem biztos, hogy könnyen megállná a helyét a vád. Hozzáteszem, meglehetősen egyélű ez a dolog, hiszen hirtelenjében bárki előszedheti ezt bárkiről. Akkor még nem volt mobiltelefon, nem nagyon rögzültek ezek a dolgok... Például én is rád foghatom, hogy amikor a Kazinczy utcában buliztunk 25 éve, akkor egyszer kidobtad nekem a dobütőt, én azt félreértetem és közeledtem hozzád, de te elutasítottál és ez nekem nagyon fájt, pedig te kezdeményeztél.... Nehéz ügy ez ilyen szempontból, de ne menjünk bele egyéb vetületeibe. Ha valóban hatalmi tekintetben él valaki ezzel vissza, az tényleg felháborító." – árulta el a tévés.