Fásy Ádám továbbra sem tartja magát bűnösnek: videó!

bíróság őssejtügy ítélet Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádámot és az üzlettársait azzal vádolják, hogy halálos betegeknek adtak őssejtkezelést ukrán tudósok módszerei alapján, a kezelésekért pedig többmillió forintot is elkértek. Az ügy már sok éve húzódik, az elsőfokú ítéletet hatályon kívül helyezték, most született újból ítélet a Fővárosi Törvényszéken. Ennek kapcsán Fásy Ádám a Mokkában vendégeskedett, és elmondta a véleményét. 

Fásy Ádám 10 hónap börtönbüntetést kapott 2 évre felfüggesztve, ezen kívül 1 millió 440 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték.

"(...) Borzongok egyébként, hogy valakinek a nevét 10 évig használják egy ügyben. Mikor én nem vagyok orvos, nem vagyok kutató, nincs befektetésem, nem kaptam pénzt, nem is tettem be. Semmi olyan szerepem nem volt. Nincs is rá bizonyíték, hogy én akármilyen pénzhez jutottam volna vagy haszonhoz. Vagy beteget vittem volna és abból jutalékom lenne." - mondta el a Mokkában Fásy.

Az egykori műsorvezetővel megjelent két ügyvéd jogi szempontból is kifejtették a véleményüket, amit itt te is meghallgathatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.