Évekkel ezelőtt a Hal a tortánban viselkedett illetlenül Havas Henrik Görög Zitával: folyamatosan a combját simogatta. Most megkérdzeték a Tanár urat, mi a véleménye a felelvenített esetről.

Havas Henriket először Baukó Éva vádolta meg zaklatással, őt többen is követték, legutóbb a tévés egyik volt üzlettársa számolt be a Tanár úr illetlen közeledéséről. A neve elhallgatását kérő nő azt állította, hogy Havas megpróbálta behúzni őt az ágyába. Az egész helyzet rosszul érintette, ahogy annak idején rosszul érintette Görög Zitát is Havas viselkedése. Egy néhány évvel ezelőtti Hal a tortán adásban ugyanis a modell rászólt a Tanár úrra, hogy ne fogdossa se a kezét, se a combját.

Havas Henrik nem kommentálta a Görög Zita zaklatásáról előkerült videótFotó: Zsigmond László/Life.hu

A videó akkor nem, de most elég nagy felháborodást keltett. A Blikk az esettel kapcsolatban megpróbálta megszólaltatni Görög Zitát, de ő nem volt hajlandó kommentálni az akkor történteket, de megkeresték természetesen Havas Henriket is, aki érdemben szintén nem szólt hozzá a videóhoz. „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont" – mondta Havas.