Sztárok, akik hisznek a szellemekben

Forrás: Getty Images -
Selena Gomez Kate Hudson Keanu Reeves Megan Fox Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudja biztosan, hogy léteznek-e szellemek vagy sem. Sokan elutasítóan állnak a kérdéshez, mások azonban hisznek a létezésükben. Például ezek a sztárok is: 

Selena Gomez

Selena Gomez Forrás: AFP/Valerie Macon, giphy.com

A híres énekesnő még 2015-ben ismerte el, hogy véleménye szerint léteznek szellemek. A The Tonight Show-ban beszélgetett, ahol kifejtette, hogy létezik egy olyan applikáció, amivel vizsgálni lehet kísértetek esetleges jelenlétét: "Hiszek a szellemekben. Sőt, van is már egy applikáció - még csak kísérleti fázisban - amivel ellenőrizhetjük a jelenlétüket" - mesélte a sztár, akinek állítólag ez a program már bevált. Oyan hallottak nevét jelezte az applikáció, akik valóban léteztek és Selena életének részét képezték.

Keanu Reeves

Keanu Reeves Forrás: Getty Images

A híres színész elmesélte, hogy gyermekkorában, New Yorkban látott szellemet. "6-7 éves lehettem, jöttünk haza Ausztráliából a tesómmal és a dadussal. Otthon voltunk már, a dadus ült a húgom ágya szélén, ő pedig már aludt. Én még ébren jártam-keltem a házban, mikor egyszer csak egy lebegő kabátot pillantottam meg. Nem lógott ki belőle sem kéz, sem láb, csak lebegett aztán eltűnt." - mesélte a sztár, aki gyerek fejjel nagyon érdekesnek találta a látottakat, míg a dadus nagyon meg volt ijedve.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

"Én mindenben hiszek, ami a szellemekkel kapcsolatos" - mondta Megan Fox az MTV Newsnak, bár állítása szerint még sosem látott egyet sem, viszont így is van elegendő bizonyítéka: "Mexikóban voltam, és reggel 7.30-ra rendeltem a reggelimet a szállodai lakosztályomba. Még a hálóban voltam, mikor hallottam, hogy reggel 7-kor kinyílt az ajtó, behozták a reggelit, kikészítették a kávét is, majd távoztak." 7.30-kor kiléptem a nappaliba, és nem volt ott semmi. Se edények, se poharak. És ekkor ismét megjelent a szobaszervíz, a valódi reggelimmel. A velünk levő dada is megemlítette: miért hoztak fél 8-kor újra reggelit, ha egyszer már meghozták 7-kor is? Ebből tudtam, hogy nem vagyok hülye." - vallotta be a szexi színésznő.

Jessica Alba

Jessica Alba Forrás: AFP/Angela Weiss

A fiatal szépség egy nagyon ijesztő történetről számolt be, ami még a gyerekkorában történt: "Feküdtem az ágyban, és egyszer csak valami láthataltan erőt éreztem, ahogy eluralkodik rajtam. Nem tudtam mozogni, nem tudtam kikelni az ágyamból, és beszélni sem tudtam. Aztán egyszer csak megszűnt, én pedig sikítozva szaladtam át a szüleim szobájába." - mesélte Jessica, aki biztos abban, hogy szellemek jártak a szülei régi házában.

Kate Hudson

Kate Hudson Forrás: Getty Images

A híres színésznő állítja, hogy ő és az édesanyja, Goldie Hawn, látják a szellemeket. Illetve nem egészen pontosan látják őket, sokkal inkább csak érzik a jelenlétüket. Kate azt mondja, hogy az emberi agy képes felfogni a túlvilági energiákat, csak sok ember nem figyel erre annyira. Egyszer például látott egy arc nélküli kísértetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.