Havas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. 

Havas Henrik körül egyre nagyobb a botrány, hiába nyilatkozta korábban a csatornája, hogy nincs napirenden az ügy, vizsgálatot indítottak. A Tanár úrt többen is zaklatással vádolják ugyanis: először Baukó Éva szólalt meg az esetről, később Molnár Anikó vallott Havas ellen. Vágó István is megszólalt: az állítása szerint a Tanár úr az ő feleségét kéretlen üzenetekkel bombázta, egy a napokban előkerült évekkel ezelőtti videón pedig Görög Zita vádolja őt azzal, hogy fogdosta.

Havas Henrik elhagyja az ATV-tForrás: Origo

Mindezek hatására az ATV úgy döntött, belső vizsgálatot indít és annak idejére felfüggeszti Havas Henriket. A Zoom.hu pedig már azt is tudja, hogy ki lesz a Tanár úr helyettese: Fiala János fogja az év hátralevő részében vezetni Havas műsorát, melynek címe Havas a pályán helyett Civil a pályán lesz. A legutóbb - még a Tanár úrral - műsorba került adást pedig a szokásoktól eltérően nem fogják szerda este megismételni.