Újabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. 

Egyre többen vádolják Havas Henriket zaklatással. Baukó Éva és Molnár Anikó után most a Tanár úr egyik volt üzlettársa is hasnoló dolgokról számolt be. A neve elhallgatását kérő nő sokszor találkozott Havassal az üzleti ügyek miatt, az egyik ilyen alkalommal próbálta meg szexuális tevékenységre rábírni. A megbeszélés a tévés lakásán volt - ahogy mindig -, a nő pedig csak a mosdóba ment ki, ami a hálószobából nyílt. 

Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas HenriketForrás: TV2/Tények

„Amikor jöttem ki, akkor elkapott, hogy na, akkor most itt az ideje, hogy maga is franciatanár legyen itt az ágyamban. És azért ez derült égből villámcsapás, amikor üzleti ügyben és pénzekről és átadás, átvételekről tárgyalunk, ez rettentően megalázó" – mondta a nő, aki egyetlen dolgot szeretett volna akkor: minél gyorsabban elmenekülni. Nem azt mondom, hogy verekedni kellett vele, de hát húzott be az ágyába" – számolt be az esetről az üzlettárs. Állítása szerint eközben Havas olyanokat mondott neki, hogy milyen jó lehet vele franciázni, és az anális szexet is emlegette. A nő szerint erőszakra azért nem került sor, mert Havas ittas volt, így nem állt a helyzet magaslatán. Nem erőszakolt meg, de a szándéka egyértelmű volt" - mondta az üzlettárs, akit állítólag ezután még többször is zaklatott a tévés, pedig már csak akkor találkozott vele a nő, ha muszáj volt, és csak a saját lakásán, ott érzete magát biztonságban, de Havas ott is rátámadt.