Chris Martin Dakota Johnson szerelem A szürke ötven árnyalata randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy a szexi színésznő már nem szingli: egy híres zenekar tagjával randizgat. 

A szürke ötven árnyalata óta Dakota Johnson még nagyobb férfifigyelemnek örvend, ami érthető is, hiszen egy különlegesen szép színésznőről van szó. Sokan nem is értették, hogy a sztár mellett miért nincs egy sármos férfi?

Dakota Johnson szívét talán most újra elrabolják Forrás: UIP Dunafilm

Ám a hírek szerint ez mostmár változott, ugyanis Dakota a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal randizgat. Talán valami komoly is lesz a dologból? Egy neve elhallgatását kérő ismerős szerint valószínűleg igen:

Magic R42 #ColdplayBuenosAires

Coldplay (@coldplay) által megosztott bejegyzés,

"Dakota és Chris már egy ideje randizgatnak. Már egészen jól ismerik egymást, és jól is érzik magukat a másik társaságában. Chris nemrég el is küldte az egyik frissen készülő dalát Dakotának, hogy véleményezze. Ebből is látszik, hogy ez nem csak flört." - írta meg a US Weekly.

Szakított a párjával Dakota Johnson

Két év együttjárás után szakított kedvesével, Matthew Hittel Dakota Johnson - értesült az ET. A lap szerint A szürke ötven árnyalata színésznője mondta ki a végét, miután nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni a 29 éves zenésszel. Olvass tovább itt...

Anger Zsolt vallomása: "Sokszor éheztem"http://www.life.hu/sztarok/20171214-anger-zsolt-vallomasa-sokszor-eheztem.htmlNemrég tért vissza a dzsungelből Anger Zsolt, ahol különböző rovarokkal, csúszó-mászókkal kellett szembenéznie. A színész most elmesélte, a csótányokhoz már gyerekkorában hozzászokott. TV + Sztárok--3,5 milliós szexajánlatot kapott Köllő Babett http://www.life.hu/sztarok/20171214-tobb-millios-szexajanlatot-kapott-kollo-babett.htmlMegdöbbentő ajánlatott kapott Köllő Babett egy rajongójától: a szexi szőkeség természetesen nem gondolkodotott sokat az "üzleten". TV + Sztárok--Meglepő vallomás: néha 2 napig nem szól egymáshoz Oláh Gergő és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-meglepo-vallomas-neha-2-napig-nem-szol-egymashoz-olah-gergo-es-felesege.htmlImmár 10 éve házas Oláh Gergő, akinek ez idő alatt 3 gyermeke is született feleségétől, Nikitől. A szerelmesek a mai napig imádják együtt, de bevallották, néha bizony nekik is vannak nehéz időszakaik. TV + Sztárok--ÉNB Alexa búcsúzott a Celeb vagyok, ment ki innen! csapatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-enb-alexa-bucsuzott-a-celeb-vagyok-ment-ki-innen-csapatatol.htmlEgyre fogyatkoznak a celebek a dzsungelből, legutóbb ÉNB Alexa esett ki a játékból. A celeb elmondta, nagyon sajnálja, hogy véget ért számára a kaland. TV + Sztárok--Baukó Éva halálos fenyegetéseket kap a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-bauko-eva-halalos-fenyegeteseket-kap-a-facebookon.htmlBaukó Éva volt az első, aki Havas Henriket zaklatással vádolta a nyilvánosság előtt, azóta, hogy megszólalt sok mindent kell kiállnia: folyamatosan fenyegető üzeneteket kap. TV + Sztárok--Fenyegetik VV Fanni édesanyját, Katalin nagyon félhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-fenyegetik-vv-fanni-edesanyjat-katalin-nagyon-fel.htmlLassan két hete annak, hogy Novozánszki Fanni, a Való világ egykori játékosa meghalt, legalábbis a hatóságok szerint, a holttest ugyanis még mindig nem került elő. Nem elég ez a tragédia a családnak, még fenyegetik is őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.