Szakított párjával A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
párkapcsolat Matthew Hitt Dakota Johnson szerelem A szürke ötven árnyalata szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a szerelem: a hírek szerint a fiatal színésznő tett pontot a kapcsolata végére.

Két év együttjárás után szakított kedvesével, Matthew Hittel Dakota Johnson - értesült az ET. A lap szerint A szürke ötven árnyalata színésznője mondta ki a végét, miután nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni a 29 éves zenésszel.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Dakota és Matthew 2014-ben egyszer már szakítottak egymással, hogy aztán 2015 februárjában ismét egymásra találjanak. A 26 éves színésznő jelenleg A szürke ötven árnyalata folytatásán, A sötét ötven árnyalatán dolgozik.

Nősül Nagy Feró kisebbik fiahttp://www.life.hu/intim/20160609-nagy-fero-rocker-kisebbik-fia-hunor-nosul.htmlA rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoHagyd a fenébe a pozitív gondolkodást! Amire figyelsz, az teremtődikhttp://www.life.hu/intim/20160609-pilat-gabor-hagyd-a-szarba-a-pozitiv-gondolkodast-es-nem-marad-el-az-eredmeny.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Milyen pluszkilók? 20 éve rajong feleségéért Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/intim/20160609-hugh-jackman-szinesz-20-eve-rajong-felesegeert-deborra-lee-furness-szinesznoert.htmlAz X-Men filmek sztárjának házassága maga a hollywoodi álom: immár több évtizede imádják egymást Deborra-Lee Furness színésznővel. Intim--Az étteremben esett egymásnak egy pár - Mindenki végignézte, ahogy szexeltekhttp://www.life.hu/intim/20160609-mindenki-vegignezte-az-etteremben-egymasnak-eso-par-szexeleset.htmlA férfi és a nő azt gondolták, kellőképp megvédi őket a kíváncsi tekintetek elől az étterem üvegfala. Nagyot tévedtek. Intim--Gyermekre vágyik Steiner Kristófhttp://www.life.hu/intim/20160609-steiner-kristof-musorvezeto-es-iro-valasa-utan-is-vagyik-egy-gyermekre.htmlA VIVA tévé egykori műsorvezetőjének nemrég ért véget közel tíz évig tartó házassága. Steiner Kristóf nemrég őszintén beszélt arról, hogy ennek ellenére sem adta fel álmát, hogy gyereket vállaljon. Intim--Mindenki megőrült?! Íme, a szextrend, ami az életedbe kerülhethttp://www.life.hu/intim/20160609-uj-szextrend-hodit-ami-akar-eletveszelyes-is-lehet-szexrulettnek-neveztek-el.htmlRengeteg ember vágyik kalandos szexuális életre, vannak, akik a végsőkig hajlandóak elmenni egy kis izgalomért. A szexrulettnek nevezett erotikus játék minden határon túlmegy. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.