Megdöbbentő ajánlatott kapott Köllő Babett egy rajongójától: a szexi szőkeség természetesen nem gondolkodotott sokat az "üzleten". 

A Feleségek luxuskivitelben szereplői elképesztő hírnévre tettek szert a műsornak köszönhetően. A tehetős szépségek életére mindenki kíváncsi volt, így nem csoda, hogy emberek milliói tapadtak a képernyők elé. 

Babettért annyira rajonganak a férfiak, hogy még pénzt is ajánlottak a társaságáért cserébeFotó: Polyák Attila - Origo

Ám a hirtelen jött ismertség nem csak pozitív értelemben lepte meg a hölgyeket, ugyanis az újabb és újabb felkérések mellett olyan ajánlatokat is kaptak, amelyekre az ember nem igazán tud mit mondani: férfiaktól és nőktől egyaránt kaptak szexajánlatokat, de a legmerészebb mégis az volt, aki 3,5 milliót ajánlott Babettnek: 

"Az ártatlan randira hívások mellett nálam és Babettnél volt már számos pénzes ajánlat. Tényleg zavarba ejtő összegekről volt szó több alkalommal is, de messze Babett vezeti a listát a maga 3,5 millió forintos ajánlatával. Természetesen egy ilyen ajánlattevőt sem vettünk komolyan. Babett még csak el sem utasította, annyira nem érdekelte, hogy nem foglalkozott vele, és nem is válaszolt a megkeresésre" - mesélte Vasvári Vivien a Blikknek

Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is
Köllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van. Olvass tovább itt...