szívroham Deák Bill Gyula kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves zenész állapota stabil.

Szívrohamot kapott a 64 éves Deák Bill Gyula - tudta meg a Quart.hu a zenész Facebook-oldaláról.
"Sziasztok! Az éjszaka folyamán Bill kapitányt kórházba szállították. Szívrohamot kapott" - olvasható Deák Bill Gyula Facebook-oldalán. A zenész állapota a bejegyzés szerint stabil.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Halott édesapja segítette a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121110-modor-miltiadesz-a-the-voice-versenyzoje-halott-apja-segitsegevel-jutott.htmlKomár László legnagyobb csalódásahttp://www.life.hu/legykepben/20121111-komar-laszlo-legnagyobb-csalodasa.htmlGönczi Gábor: "Nem szégyellem, elmaradt a nászéjszakám!"http://www.life.hu/legykepben/20121109-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-naszejszakaja-elmaradt.htmlKomár titkos hangfelvételt hagyott lányárahttp://www.life.hu/legykepben/20121110-komar-laszlo-magyar-enekes-titkos-hangfelvetelben-gondoskodott-lanya-jovojerol.htmlKét és fél ezren vettek végső búcsút Szita Bencétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121110-eltemettek-szita-bencet.htmlNem bulizott együtt kollégáival Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121110-joban-rosszban-tv2sorozat-gesztesi-karoly-szinesz-nem-unnepelt-egyutt.htmlNyegle stílusa miatt kitették az X-Faktorból a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121110-nador-david-a-the-voice-versenyzoje-nem-el-egyutt-kislanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.