Hódi Pamela a szakításuk óta nem nyilatkozott Berki Krisztiánról, most azonban kifakadt. A Facebookon osztotta ki gyermekének apját.

Berki Krisztián tegnap esti élő videója miatt osztotta ki Berki Krisztiánt egykori kedvese. A felvételen a kis Nati is szerepel, aki köntösben ül az ágyon, felhúzott lábakkal, de nincsen rajta bugyi. Pamela egy bizonyos Esztert is méltat a posztban, aki a felvételt készítette, és nem vette észre, hogy a kislánynak bizony hiányos az öltözete. Mikor Nati pár perccel később tornázni kezdett a kanapén, Berki már rászólt, hogy fejezze be, mert kilátszik mindene, a videó elején azonban ez nem történt meg. Pamela már az élőhöz is hozzá szólt, figyelmeztette őket, aztán pedig saját falára is posztolt a kellemetlen felvételről, ami még minidig elérhető az apuka odalán.

"A tegnapi elobejelentkezesre terve , amit Nati apja keszitetett Eszterrel !
Sokszor elmondtam, hogy a lanyomat mindig vedeni fogom! Barkivel szemben!
Neveles szempontjabol nem gondolom, hogy hazugsagra kell birni a gyereket, 4 evesen elferditeni a vilagat, es romba donteni a nevelesemet, azert hogy a mediaba vigyunk egy kis csavart! Nati oszinte es elmondta, hogy bolondoznak azzal, hogy Oliver kesziti a videot! Ez latszik is a kis arcan, hogy nem mond igazat! Azonnali potcselekves...Kedves Eszter! Annyi eszed nem volt, hogy szolj az elo kozben, hogy 280 ezer ember lat olyan dolgot amit nem kene ???
Rendesen helyt alltal, mint egy felvetelt elkeszito inas. Gratulalok!
Onzo es felelotlen dologert nem tudok elnezo lenni! Egy apa vedi es ovja a lanyat, nem a mediaban hasznalja es probalja bizonygatni milyen fa*za is, mikozben a maganelteben abszolut nem segit semmiben. Mikor megtudtam, azonnal jeleztem hogy torolje le! Semmi nem tortent. Biztos fontos volt a heti 1 apanal alvasnal elovideot keszitetettni...Ez a gyermek az apjanak van kiszolgaltatva ezekben az orakban! Ő meg nem tudja, mi az internet vilaga.
Kerdezem En! Ti mit tennetek a helyemben?" - írta Pamela a Facebookon.