Már hagyomány, hogy a svéd trónörökös és családja ünnepi videót készít. Viktória koronahercegnő férjével és gyermekeivel vagánykodik az idei karácsonyi felvételen.

XVI. Károly Gusztáv svéd király, lassan ovit nyithat a palotában, annyi unokája van. Az uralkodó három gyermeke édesapja. A legfiatalabb Magdolna hercegnő, aki most várja a harmadik lurkóját, a király középső gyermeke Károly Fülöp herceg, akinek két kisfia van, míg a trón várományosa, Károly Gusztáv legidősebb gyereke Viktória koronahercegnő, akinek egy lánya és egy fia van.

Viktória három nappal ezelőtt csemetéi oldalán választotta ki azokat a karácsonyfákat, amelyek a palotát díszítik majd. Ezeket a képeket is megosztották a neten, de nem kellett sokat várni egy még aranyosabb videóra sem.

Viktória és férje minden évben egy karácsonyi videót hoz nyilvánosságra, amelyekben a gyermekeik is szerepelnek. Az eddigi legemlékezetesebb az volt, amikor a totyogó Esztella hercegnő mézeskalácsokat sütött a szüleivel, ám a mostani még ezen is túltesz. Van benne hógolyó, szánkózás... Nézzétek csak!