svéd királyi család Viktória hercegnő Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hagyomány, hogy a svéd trónörökös és családja ünnepi videót készít. Viktória koronahercegnő férjével és gyermekeivel vagánykodik az idei karácsonyi felvételen.

XVI. Károly Gusztáv svéd király, lassan ovit nyithat a palotában, annyi unokája van. Az uralkodó három gyermeke édesapja. A legfiatalabb Magdolna hercegnő, aki most várja a harmadik lurkóját, a király középső gyermeke Károly Fülöp herceg, akinek két kisfia van, míg a trón várományosa, Károly Gusztáv legidősebb gyereke Viktória koronahercegnő, akinek egy lánya és egy fia van.

Viktória három nappal ezelőtt csemetéi oldalán választotta ki azokat a karácsonyfákat, amelyek a palotát díszítik majd. Ezeket a képeket is megosztották a neten, de nem kellett sokat várni egy még aranyosabb videóra sem.

Viktória és férje minden évben egy karácsonyi videót hoz nyilvánosságra, amelyekben a gyermekeik is szerepelnek. Az eddigi legemlékezetesebb az volt, amikor a totyogó Esztella hercegnő mézeskalácsokat sütött a szüleivel, ám a mostani még ezen is túltesz. Van benne hógolyó, szánkózás... Nézzétek csak!

Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--PVC ruhában tipegett Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-pamela-anderson-pvc-ruhaba-csomagolta-a-testet.htmlMacskanő? Ciki, vagy szexi Pamela Anderson PVC ruhája? TV + Sztárok--Tőle tudta meg Erdélyi Mónika, hogy ki fogják rúgnihttp://www.life.hu/sztarok/20171210-erdelyi-monikat-igy-rugtak-ki.htmlKülönös titokra derült fény az Appra magyar! szombati adásában. Erdélyi Mónika egy korábbi kirúgásáról beszélt, az egyik kérdés kapcsán... TV + SztárokOrigoFelismered egyetlen képkockából Britney Spears leghíresebb klipjeit? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-hany-pontot-ersz-el-ezen-a-britney-spears-kvizen.htmlMa ünnepli harminchatodik születésnapját Britney Spears, aki a 90-es évek óta kitörölhetetlen része a zenei életnek. Az már más kérdés, hogy Britney 10 klipjéből legalább nyolc ugyanarra a sablonra épül: Britney nagyon híres, ezért sok újságíró zaklatja, és ez rossz. Ettől függetlenül milliók dúdolják a dalait, de vajon felismeritek egyetlen képkockából, hogy melyik dalhoz tartozó klipről van szó? TV + SztárokOrigoFelismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--Bejelentették: Eljegyezte kedvesét Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hivatalos-harry-herceg-eljegyezte-kedveset.htmlHivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry herceg választottja az amerikai színésznő Meghan Markle. A friss menyasszony, a következő évadtól már nem szerepel abban a sikeres sorozatban sem, amelynek eddig a főszereplője volt. Meghan már készül az új életére az Egyesült Királyságban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.