Cindy Crawford lánya Patsy Palmer színésznő fiával randizik

Kaia Gerber Cindy Crawford Patsy Palmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás szupermodell 16 éves lánya bepasizott, és természetesen nem akárkit választott magának: egy színésznő fiával randizik. 

Cindy Crawford 16 éves lánya a hírek szerint egy hozzá hasonló sztárcsemetét választott maga mellé. Kaia Gerber egy színésznő fiával randizik! A fiatalok anyukáiknak köszönhetik, hogy megismerték egymást, Cindy és Patsy Palmer színésznő ugyanis jó barátnők. Egy darabig a két csemete is csak barátkozott egymással, de a források szerint átalakult a kapcsolatuk.

Cindy Crawford lánya, Kaia egy színésznő fiával randizik "Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP "

"Fenton és Kaia egy időben nagyon közeli barátok voltak, a szüleiken keresztül ismerték meg egymást. Az elmúlt hónapokban azonban megváltozott a kapcsolatuk. Még nagyon friss a dolog, de elég szoros lett a kapcsolatuk, és nagyon boldogok, amikor együtt vannak" - mondta egy közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.