16 éves lett Cindy Crawford lánya: olyanok mint két tojás - Fotó!

Forrás: Instagram/Cindy Crawford, Vanity Fair -
Kaia Gerber Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaia Gerber lassan kész nő lesz, és ahogy telnek az évek, egyre jobban hasonlít az anyjára: le sem tagadhatná, hogy ő Cindy Crawford lánya.

16 éves lett vasárnap Cindy Crawford lánya, amit egy nagyszabású bulival ünnepeltek meg. Kaia Gerber kész nő lett, és ahogy telnek az évek, egyre jobban hasonlít az édesanyjára, amit ő biztosan nem bán. Cindy Craword ugyanis egy igazi szexszimbólum volt, de még ma is elképesztően csinos! Ahhoz képes, hogy 51 éves, nagyon jól tartja magát!

Cindy Crawford lánya épp olyan gyönyörű, mint édesanyja Forrás: Instagram/Cindy Crawford, Vanity Fair

A lánya pedig a nyomdokaiba lép, és nincs is nehéz dolga. Ilyen génekkel csak gyönyörű lehet, nem csoda, hogy a modellügynökségek tárt karokkal várják! Már több fotózása is volt a csemetének, és afelől nincs semmi kétségünk, hogy sikeres manöken lesz.

Kozsót lefotózták új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170904-lefotoztak-kozsot-uj-szerelmevel.htmlKozso a fellegekben jár, hiszen újra rátalált a szerelem. Ezt pedig nem is titkolja: Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit, és már lesifotó is készült a turbékoló párról. TV + Sztárok--Bejelentette jegyességét a japán császár unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bejelentette-jegyesseget-a-japan-csaszar-akihito-unokaja.htmlFormálisan is bejelentette Mako hercegnő, a japán császár unokája, hogy jegyben jár egy vele egykorú közemberrel, egy Komuro Kei nevű ügyvédbojtárral, aki miatt lemond hercegnői címéről is. TV + Sztárok--Détár Enikő: "Annyi rosszat és jót kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20170903-detar-eniko-a-sztarban-sztarbanrol.htmlDétár Enikő színésznő lett a Sztárban Sztár rangidős szereplője. Az interjúban elmondta, mit gondol fiatal társairól, milyen szerepektől tart, valamint hogy gyermekei várják-e már anyut például férfiként. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZséda megálmodja előre a jövőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-zseda-enekesno-megalmodja-elore-a-jovojet.htmlZséda álmodozó típus. Sőt, állítja, előre bevonzza, megálmodja a jövőjét. Éppen egy új, zenés produkcióban, az Álomutazóban fog részt venni, ahol a valósághoz hűen egy 10 éves kisfiú anyukáját fogja játszani. Szerepéről és az álmodozásról beszélgettünk vele. TV + Sztárok--Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-keszitette-fel-istenes-bence-kiss-ramonat-az-x-faktorr.htmlAz X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon. TV + SztárokOrigoPumped Gabót még sosem láttuk így őrjöngeni: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170903-pumped-gabo-totalisan-kiborult.htmlPumped Gabo totálisan kiborult. Így őrjöngeni még soha nem láttuk, és nem is merünk belegondolni, hogy mit valósított meg azok közül, amikkel fenyegetőzött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.