2017 a szerelmek éve: ezek a sztárok találtak új párra idén

Selena Gomez Cooky Justin Bieber Nádai Anikó VV Aurelio Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy egymásra találásokban, örömteli és botrányos szerelmekben is bővelkedett 2017, ugyanis a rajongók nem fogadták az összes új kapcsolatot gratulációval. Van, aki a családját hagyta el a legfrissebb szerelemért, de vannak egyszerűen csak meghökkentően furcsa párok. A lényeg azonban, hogy ők boldogok. Nézzük, kik találták meg idén a másik felüket.

Cooky

Cooky és Debóra Forrás: TV2

Több mint 10 évig tartott Cooky házassága, de a műsorvezető és párja végül úgy döntött, hogy elengedik a kapcsolatukat. Szerencsére Cookynak nem kellett sokáig szomorkodnia, hiszen megtalálta a boldogságát egy fiatal lány, Debóra mellett. A 27 évvel fiatalabb hölgy és a sztár szerelme nagyon gyorsan komolyra fordult, ugyanis a pár már az első közös gyermekét várja! Igazi tündérmese.


Kozso

Kozso Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

Az énekes megjárta a poklok poklát idén, de szerencsére ő mindig ki tud mászni a gödörből. Az énekesnek ráadásul már van is kire támaszkodni: új szerelmet talált. A kapcsolatról azonban nem akart sok mindent elárulni, és a szerelmét sem akarta megmutatni, el is mondta, hogy miért. "Egyébként ez egy nagy titok! Nem akarom megmutatni, hogy ki ő, hogy hol van, hogy mit csinál! Pontosan az a lényeg, hogy jó kapcsolat legyen, igazi szerelem, igazi összetartozás, és igazi varázslat!" – indokolta a titokzatosságot Kozso.


Nádai Anikó és VV Aurelio

Anikó és Aurélio mindenkit megdöbbentett "Forrás: Instagram/Nádai Anikó "

Kétségtelen, hogy ez a legfrissebb sztárszerelem okozta a legnagyobb döbbenetet. VV Aurelio és az egykor szintén ValóVilágos Nádai Anikó decemberben jelentették be, hogy egy párt alkotnak, ami kiverte a biztosítékot az embereknél. Persze ők nem foglalkoznak vele, örülnek egymásnak, Aurelio pedig nagyon értékeli, hogy a barátnője intelligens, vagy, ahogy ő fogalmazott, impotálja...


Selena Gomez és Justin Bieber

Selena Gomez és Justin Bieber ismét Forrás: Instagram/Justin Bieber

Ők a lista kakukktojásainak számítanak, hiszen már nem először találtak egymásra, de idén ismét összejöttek. Egyébként kivételesen hosszú volt ez alkalommal a szünet, és mindketten kalandoztak egy kicsit más(ok) oldalán, de végül mégis úgy döntöttek, hogy egymást választják, ki tudja, hányadszorra. Ezt még Kabát Petinek sem sikerülne kiszámolni, pedig mindannyian tudjuk, hogy ő milyen jó matekból.

Megható: ezt írta Michael Schumachernek Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghato-uzenetet-irt-michael-schumachernek-lewis-hamilton.htmlMegható üzenetet írt Michael Schumachernek egykori ellenfele, Lewis Hamilton, aki nemrég beállította a német legenda rekordját. TV + Sztárok--Akár Kim Kardashian: partra vetett sellőként vonaglik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20171218-akar-kim-kardashian-partra-vetett-sellokent-vonaglik-vajna-timi.htmlVízparton fetreng vizes hajjal Vajna Timi: a szépség fotózásáról töltött fel egy merész videót. TV + Sztárok--Meghan Markle-t választották az év nőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghan-markle-t-valasztottak-az-ev-nojenek-2017.htmlAz év nőjének választották Meghan Markle-t, legalábbis az olvasók legnagyobb része Harry herceg menyasszonyára adta le a voksát. TV + Sztárok--Csipkés kis feketébe bújt Kiszel Tünde - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-csipkes-kis-feketebe-bujt-kiszel-tunde-foto.htmlKarácsonyi koncerten vett részt Kiszel Tünde, aki erre az alkalomra egy csipkés kis fekete ruhát választott. TV + SztárokOrigoElkészült Vilmos és Katalin karácsonyi fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-elkeszult-vilmos-herceg-es-katalin-karacsonyi-fotoja.htmlA hercegi pár elkészítette az idei első karácsonyi fotóját: Vilmos, Katalin és a gyerekek mosolyognak önfeledten a képen. TV + SztárokOrigoNagyon vagány karácsonyi videó a svéd trónörökös családjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-a-sved-koronahercegno-es-csaladja-videoja-nagyon-cuki.htmlMár hagyomány, hogy a svéd trónörökös és családja ünnepi videót készít. Viktória koronahercegnő férjével és gyermekeivel vagánykodik az idei karácsonyi felvételen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.