Nagy egymásra találásokban, örömteli és botrányos szerelmekben is bővelkedett 2017, ugyanis a rajongók nem fogadták az összes új kapcsolatot gratulációval. Van, aki a családját hagyta el a legfrissebb szerelemért, de vannak egyszerűen csak meghökkentően furcsa párok. A lényeg azonban, hogy ők boldogok. Nézzük, kik találták meg idén a másik felüket.

Cooky

Cooky és DebóraForrás: TV2

Több mint 10 évig tartott Cooky házassága, de a műsorvezető és párja végül úgy döntött, hogy elengedik a kapcsolatukat. Szerencsére Cookynak nem kellett sokáig szomorkodnia, hiszen megtalálta a boldogságát egy fiatal lány, Debóra mellett. A 27 évvel fiatalabb hölgy és a sztár szerelme nagyon gyorsan komolyra fordult, ugyanis a pár már az első közös gyermekét várja! Igazi tündérmese.


Kozso

KozsoForrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

Az énekes megjárta a poklok poklát idén, de szerencsére ő mindig ki tud mászni a gödörből. Az énekesnek ráadásul már van is kire támaszkodni: új szerelmet talált. A kapcsolatról azonban nem akart sok mindent elárulni, és a szerelmét sem akarta megmutatni, el is mondta, hogy miért. "Egyébként ez egy nagy titok! Nem akarom megmutatni, hogy ki ő, hogy hol van, hogy mit csinál! Pontosan az a lényeg, hogy jó kapcsolat legyen, igazi szerelem, igazi összetartozás, és igazi varázslat!" – indokolta a titokzatosságot Kozso.


Nádai Anikó és VV Aurelio

Anikó és Aurélio mindenkit megdöbbentett"Forrás: Instagram/Nádai Anikó "

Kétségtelen, hogy ez a legfrissebb sztárszerelem okozta a legnagyobb döbbenetet. VV Aurelio és az egykor szintén ValóVilágos Nádai Anikó decemberben jelentették be, hogy egy párt alkotnak, ami kiverte a biztosítékot az embereknél. Persze ők nem foglalkoznak vele, örülnek egymásnak, Aurelio pedig nagyon értékeli, hogy a barátnője intelligens, vagy, ahogy ő fogalmazott, impotálja...


Selena Gomez és Justin Bieber

Selena Gomez és Justin Bieber ismétForrás: Instagram/Justin Bieber

Ők a lista kakukktojásainak számítanak, hiszen már nem először találtak egymásra, de idén ismét összejöttek. Egyébként kivételesen hosszú volt ez alkalommal a szünet, és mindketten kalandoztak egy kicsit más(ok) oldalán, de végül mégis úgy döntöttek, hogy egymást választják, ki tudja, hányadszorra. Ezt még Kabát Petinek sem sikerülne kiszámolni, pedig mindannyian tudjuk, hogy ő milyen jó matekból.