agyhártyagyulladás kóma tehetségkutató kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Temze vizéből ivott, majd kómába esett az egyik brit tehetségkutató énekese, Darius Campbell. A sztár most először mesélt az estről.

Döbbenetes, ami Darius Campbellel történt: egy jótékonysági akció keretében ivott a Temze vizéből, ám nem sokkal ezután rosszul lett és kómába esett. Érdekesség, hogy a vizet előtte egy víztisztítóval átszűrték, és másoknak semmi bajuk nem lett tőle. Később kiderült, csupán azzal az egy tiszítóval volt probléma, ami egy prototípus volt.

„Ittam a vízből, majd elmentem anyukám születésnapi bulijára, amikor egyszer csak összeestem. Kiderült, hogy agyi ödémám lett" – árulta el a The Sunnak.

A sztár agyhártyagyulladást kapott, kómába is esett, de szerencsére ma már teljesen egészséges.

Férjhez megy Veres Mónika, jövőre mondhatja ki a boldogító igenthttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ferjhez-megy-veres-monika-jovore-mondhatja-ki-a-boldogito-igent.htmlZajlik az élet Veres Mónika, azaz Nika körül: szerepel a Queen-musicalben és jövőre férjhez megy. TV + Sztárok--Rékasi Károly 2 év után visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20171218-rekasi-karoly-visszater-a-baratok-koztbe.htmlTöbb mint 2 év után tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly, a színészt a héten láthatják újra a sorozat nézői. TV + SztárokOrigoMilliókat keresett Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-milliokat-keresett-hosszu-katinka-az-europa-bajnoksagon.html6 aranyérmet szerzett Hosszú Katinka a koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n, ezzel pedig a torna második legjobbja lett. TV + Sztárok--1 milliárd dollárt keresett Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-1-milliard-dollart-keresett-michael-schumacher-forma-1-es-pilota.htmlBár síbalesete után évek óta otthonában ápolják Michael Schumachert, így is a világ valaha volt legjobban sportolói között szerepel. TV + Sztárok--Luxusfeleségek karácsonya: gyémántékszer, szánkózás és dubaji utazáshttp://www.life.hu/sztarok/20171217-luxusfelesegek-karacsonya-gyemantekszer-szankozas-es-dubaji-utazas.htmlKiderült, hogyan karácsonyoznak a luxusfeleségek, van, aki luxusszállodában pihen, míg más beéri ajándékként egy gyémántékszerrel... TV + Sztárok--18+-os jelenetek Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjában - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-felnotteknek-szolo-jelenetek-ordog-nora-es-nanasi-pal-vlogjaban-video.htmlNem mindennapi jelenetek láthatóak Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjának legutóbbi részében, a videó elején fel is hívták a figyelmet arra, hogy 18 éven aluliak inkább ne nézzék meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.