2017 legijesztőbb kísértetsztorijai

2017 szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017-ben sem volt hiány bizarr hírekből, idén is rengeteget hallhattunk természetfeletti jelenségekről, észlelésekről. Videók és fényképek is készültek róluk, már csak az a kérdés, vajon valódiak-e. Cikkünkben ezúttal az év legelképesztőbb, leghihetetlenebb kísértettörténeteit gyűjtöttük össze.

Őrült kísértet riogat egy boltban

Elképesztő videó látott napvilágot: egy kisbolt kamerái rögzítették, ahogy a polcokról csak úgy leesnek a chipses zacskók. Ha pedig ez nem lenne elég, vagy valaki azt mondhatná erre, biztosan maguktól estek le, eláruljuk, hogy egyszer még a hűtőajtó is kinyílik majd becsukódik, pedig senki nincs a közelben. Nem tudni, hogy átverésről van-e szó, vagy valóban természetfeletti jelenséggel állunk szemben. Mindenesetre a videó nagyon félelmetes.

Halott kisfiú szellemének kéznyomata jelent meg a falon

Rémisztő dolog történt Joanne Gallagherrel, a nő épp nemrég költözött három gyermekével egy új családi házba, amikor hozzáfogott kitakarítani kislánya, Aimee szobáját és egyik pillanatról a másikra fekete színű gyermekkéz nyomok rajzolódtak ki a falon. Először nem értette, mi történt, de abban biztos, hogy nem a gyermekei tréfája volt, ugyanis ők otthon sem voltak akkor. Később kiderült, hogy mielőtt beköltöztek, egy fiatal fiú élt a házban, aki a lépcsőházban felakasztotta magát. A történetről ide kattintva olvashatsz többet!

Halott kisfiú szellemének kéznyomata jelent meg a falon Forrás: Shutterstock

Szellemet videóztak alvó gyermekük ágyában

Laura Haigh és férje azért szereltetett kamerát 18 hónapos fiuk kiságya mellé, hogy biztonságban tudják a kicsit, miután egyszer megpróbált kimászni belőle. Egyik este azonban valami egészen különös dolgot észleltek a babamonitoron: egy furcsa alak pihent gyermekük mellett. Bár először azt gondolták, csak a maci árnyéka az, az édesapa felrohant az emeletre, de akkor már semmit nem látott az ágyban csupán az alvó kisfiút. Hogy hogyan vélekedtek erről a furcsa esetről a szülők, azt ide kattintva elolvashatod!

Szellemet videóztak alvó gyermekük ágyában (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Halott szobalány szellemét rögzítették egy kastélyban

Danielle és Savanna Észak-Karolinába utazott, hogy megcsodálja a Tyron palota szépségét. Az épületet kívül és belül is lefotózták, sőt, videókat is készítettek. Utóbbit visszanézve azonban nagyon megdöbbentek: egyszer csak egy elmosódott alakot vettek észre rajta. Kicsit utánajárva a kastély történetének, sikerült beazonosítaniuk a furcsa jelenséget: egy korábbi tűzvészben meghalt szobalány szelleme lehetett.

Szellem járt a kertben

Egy fiatal pár nemrég költözött új otthonába és úgy gondolták, készítenek is néhány fotót, hogy ismerőseiknek is megmutathassák. Kimentek este a kertbe is, ahol szintén lőttek néhány felvételt. Utólag visszanézve a képeket igencsak megdöbbentek, az egyiken láthatóan egy kislány szelleme suhant át. A felvételt fel is töltötték az internetre, és természetesen azóta is megy a vita, vajon tényleg kísértetet fotóztak-e. Ha magad szeretnéd ezt eldönteni, ide kattintva megnézheted a képet!

A fiatal pár a kertjükben fotóztak le egy szellemet Forrás: imgur.com

Szerzetes szellem bukkant fel

Sean Reynalds épp Szellemvadászat című sorozatát forgatta Nottinghamshire-ben, amikor egy különös dolog történt vele. Ő és a stábtagok épp az épület előtt tartózkodtak, amikor az ablakban láttak elsuhanni egy árnyat. Ez önmagában nem is lenne furcsa, de az épületben senki nem tartózkodott, így valószínű, hogy egy szerzetes kísértetét látták. Miért gondolják ezt? Ide kattintva elolvashatod!

Szellem bukkant fel az üres épület ablakában (képünk illusztráció) "Forrás: Shutterstock "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.