Halott kisfiú szelleme hagyott kézlenyomatot a falon

Forrás: Thinkstock -
szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joanne Gallagher három gyermekével együtt költözött az új családi házba, ahol durva földöntúli jelenségek történtek. 

Az édesanya éppen a 8 éves lánya, Aimee szobáját takarította, mikor egyik pillanatról a másikra fekete színű, gyerek méretű kéznyomok jelentek meg a szoba egyik falán. Joanne biztos benne, hogy nem a gyerekei csinálták, ráadásul Aimee nem is volt otthon, mikor a takarítást végezte.

Halott kisfiú szelleme hagyott kézlenyomatot a falon - Illusztráció Forrás: Thinkstock

Azóta kiderült, hogy a házban előttük egy fiatal fiú élt, aki a lépcső alá akasztotta fel magát, és életét vesztette. A három gyermekes édesanya, aki nagyon is hisz a szellemekben, úgy gondolja, hogy ő hagyhatott neki jelet a falon.

"Nekem már régebben is voltak szellemekkel kapcsolatos tapasztalataim. Egyesek szerint nagyon érzékeny vagyok a túlvilági lelkek jelenlétére" - írta meg a Mirror.

Sztárok, akiknek az otthonában kísértetek kísértenek

A közelgő halloween alkalmából összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik laktak már szellemjárta házban, és be is számoltak rajongóiknak a természetfeletti élményeikről. Borzongásra felkészülni! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.