Kabát Peti lett a dzsungel királya, örömét szerelmével, Róka Adreinne-nel osztotta meg először. Így zajlott első beszélgetésük a győzelem után.

Kabát Petinek szerencsére még azelőtt sikerült kijutnia a dzsungelből, mielőtt az általa életveszélyesnek tartott vízilovak felfalták volna őt. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel távozott, ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese. Kabát győzelme után szerelmét hívta fel először, a kamerák előtt telefonált Adriennel.

Kabát Peti nyerte a Celeb vagyok, ments ki innentForrás: RTL Klub

„Megnyertem, nézted?" – kezdte a beszélgetést Kabát Peti, aki még mindig alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. „El se hiszem, nem hiszem el. Nagyon hiányzol, nagyon szeretlek" – tette hozzá a focista, aki aztán az otthoniakról kérdezte Adrienne-t, majd biztosította arról, hogy a nő videóüzenete nagyon sokat segített neki a győzelemben, bár ő tudta, hogy meg tudja csinálni. Hát, nagyon kemény volt, de tudod, én nem szoktam panaszkodni, meg sírni, én tudta, hogy végig tudom csinálni. Itt az alvással gázok voltak, mert nagyon sz*r idő volt, nem volt kajánk. Figyelj, borzalom volt ilyen szempontból" – ömlött Kabát Petiből annak ellenére a panasz, hogy ő nem szokott nyafogni.