Boldog Születésnapot! Ricky Martin is durván sok gyertyát rakhat a tortájára

Forrás: Stefanie Keenan/Getty Images for GQ Style és Brian Rasic/Getty Images -
Ricky Martin 90-es évek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es években és a 2000-es évek elején szinte nem volt olyan buli, ahol ne csendült volna fel Ricky Martin valamelyik slágere. Ő is ma ünnepli a születésnapját, nem fogod kitalálni, hogy hány éves lett.

Idén december 24-én ünnepli 46. születésnapját Ricky Martin. A többszörös Grammy-díjas énekesnek azonban nem ez a név szerepelt az anyakönyvében, hanem az Enrique José Martín Morales. 1991-ig Puerto Ricóban élt, egy fiúbanda tagja volt, és szappanoperákban is szerepelt. Majd Los Angelesbe költözött és 1993-ban már a második albumát adta ki, öt évvel később pedig 60 országban lett listavezető a 98-as labdarúgó VB-re írt dala.

2010-been saját honapján tett közzé egy írást, melyben elárulta a rajongóinak, hogy homoszexuális. Béranyától született két fia, Matteo és Valentino Martín.

Ricky Martin 1997-ben és 2017 márciusában. Forrás: Stefanie Keenan/Getty Images for GQ Style és Brian Rasic/Getty Images

Hamarosan Ryan Murphy, American Crime Story sorozatának új évadában láthatjuk, amely a híres divattervező, Gianni Versace haláláról szól majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.