Vallott a soroksári gyilkosság szemtanúja: fatolvajok gyilkolhattak

fatolvaj soroksári gyilkos soroksári futónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A soroksári gyilkosság négy éve megoldatlan, nem tudni, ki ölte meg Gyurik Krisztinát, mikor 2013. szeptember 25-én kocogni ment. A rendőrség múlt héten újabb tanúkat keresett, ennek köszönhetően pedig a névtelenséget garantáló Telefontanú vonalán érdekes hívás érkezett.

A névtelenséget kérő informátor a Borsnak is nyilatkozott:
"Egy ismerősöm a gyilkosság estéjén látott egy fehér színű, koszos furgont. Három személy utazott benne, az ismerősöm úgy írta le őket: három suttyó. A környéken fatolvajként emlegetik őket, az ismerősöm a furgon rendszámát is feljegyezte. Könnyen lehet, hogy keresztezték Krisztina útját és kötözőzsineg is biztosan volt náluk. Nem tudom, hogy ez mennyire értékes információ, ezt a nyomozóknak kell eldönteniük, de úgy éreztem, mindenképp értesítenem kell őket. Az ismerősöm nem mert telefonálni, tehát én hívtam fel a „Telefontanú" vonalat."


A Bors azt írja, hogy ez a vallomás összecseng azzal, hogy a rendőrök egy világos színű Mercedes kisteherautó utasait keresik. A térfigyelő kamerák is rögzítették a járművet: a gyilkosság estéjén 20 óra körül haladt a Vízisport utca felé.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.