Elképesztő tragédia történt néhány nappa ezelőtt egy berettyóújfalui kórházban. Életét vesztette a kétgyermekes édesapa. 

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház zárt osztályára került be egy komádi férfi, aki öngyilkossági kísérletet követettel el: otthonában próbálta meg felakasztani magát, ezért hívott hozzá mentőt a családja. 

A mentősöknek azonban sikerült stabilizálni a férfit, majd elszállították az intézménybe. De néhány órával később a beteg újabb öngyilkossági kísérletet hajtott végre, és ezúttal sikerült is megvalósítania a tervét: a kórház mosdójában fojtotta meg magát a cipőfűzőjével. A férfi két gyermek édesapja volt. 

Hiába került szakértő kezek közé, a férfi egyértelműen nem akart már élniForrás: Shutterstock

Mint kiderült, az elmúlt két hétben ez volt a negyedi alkalom, hogy megpróbált végezni magával, az előbbi 3 esetben mentőt hívott hozzá a családja. 

A Hajdú-Bihar megyei rendőrkapitányság szóvivője elárulta, hogy eljárást indítottak az ügyben. A kórház igazgatója, Dr. Muraközi Zoltán pedig azt nyilatkozta, hogy a kórházban is belső vizsgálatok zajlanak az eset miatt. - írta meg a Friss24