Ahogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt.

Karapándzsity Kristóf alig volt 23 éves, búcsúztatása 2017. december 23-án, 14 órakor lesz a magyarkanizsai Városi temetőben. A fiatal fiú elvarázsolta a mentorokat az X-Faktorban. Alföldi Róbert így búcsúzott a tehetséges fiatalembertől.

"Emlékszem Rá, hogy mennyire szorongott, mennyire félt, mennyire élete legnagyobb pillanata volt - el sem hitte - , mikor ez a félénk, manószerű, szinte kamasz megjelent az X-Faktor válogatóján. Aztán énekelt...És mindannyian, ott a nagy pulpitusnál, csak néztük, és hallgattuk, és nagyon szerettük.

Olyan emberséget, tehetséget, különlegességet, életszeretetet sugárzott magából, hogy soha nem fogom elfelejteni.

Már csak azért sem, mert ez szöges ellentétben volt azzal, amit amúgy sugárzott magából. A szorongást, a kishitűséget, a keserűséget és valami nagy szomorúságot. Csodás kis lény volt. Aztán nem jutott a döntöbe, de akkor is megmaradt, mint minden igazi tehetség. A rá következő évben is kerestük, de nem jött többet.

 

Pár napja Tóth Gabi felhívott, hogy baj van, nagyon beteg, és minden segítségre szükség van.

Mondtam, küldje azonnal az adatokat. Nem küldte. Tegnap küldött egy sms-t, hogy Kristóf meghalt.

Tudom, hogy pillanatokon belül Karácsony....
de a halál az sosem jön jókor.
Főleg nem ennyre fiatalon.
Á, de mondom, hogy a halál soha nem jön jókor....

De mégis: tudjuk, hogy volt ez a kis lény, aki bár nem hitt benne, mégis nyomott hagyott bennünk, akik találkoztak vele.

Nyugodjon békében!

Karapándzsity Kristóf – nyugodj békben!"

 Tóth Gabi is megosztotta Alföldi Róbert bejegyzését, és ezt írta mellé:

Ég veled drága lélek... a szív megszakad..