Megdöbbentő dolgokat mesélt a híres színész: elárulta, miért ment tönkre az élete. 

Szilágyi Istvánról az utóbbi időben csak szomorú híreket hallottunk. A híres színész szemén szürkehályogot találtak az orvosok, ami miatt meg kellett operálni. Eközben családon belüli gondok is akadtak, ugyanis Istvánt a saját fia verte meg, de olyan kegyetlenül, hogy a 80 éves színművésznek több bordája is eltörött. Ráadásul komoly anyagi gondokkal is küzd.

Eddig azt senki sem tudta, hogy az ország Lópici Gáspárja miért szegényedett el. A színész azonban most megtörte a csendet, és elmondta az igazságot.

Kiderült miért él ilyen nehéz körülmények között Szilágyi IstvánForrás: RTL Klub

"Minden bajunk forrása egy vállalkozó, aki szó szerint kirabolt minket. Volt egy kis spórolt pénzünk, amiből szerettük volna úgy felújítani a házunkat, hogy a fiunknak legyen egy kis saját élettere.Fel is hívtam egy vállalkozót, aki kijött, majd megkérdezte, hogy pontosan mennyit is szánunk a munkálatokra. Én megmondtam az összeget, ő pedig rávágta, hogy ennyiből megvalósítja a felújítást." - mesélte a színész a Ripostnak, aki minden megtakarítását odaadta a vállalkozónak, aki ez követően nyomtalanul eltűnt.