Szilágyi István bevallotta: minden pénzét ellopta egy vállalkozó

Forrás: RTL Klub -
felújítás szilágyi istván Lópici Gáspár lopás csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokat mesélt a híres színész: elárulta, miért ment tönkre az élete. 

Szilágyi Istvánról az utóbbi időben csak szomorú híreket hallottunk. A híres színész szemén szürkehályogot találtak az orvosok, ami miatt meg kellett operálni. Eközben családon belüli gondok is akadtak, ugyanis Istvánt a saját fia verte meg, de olyan kegyetlenül, hogy a 80 éves színművésznek több bordája is eltörött. Ráadásul komoly anyagi gondokkal is küzd.

Eddig azt senki sem tudta, hogy az ország Lópici Gáspárja miért szegényedett el. A színész azonban most megtörte a csendet, és elmondta az igazságot.

Kiderült miért él ilyen nehéz körülmények között Szilágyi István Forrás: RTL Klub

"Minden bajunk forrása egy vállalkozó, aki szó szerint kirabolt minket. Volt egy kis spórolt pénzünk, amiből szerettük volna úgy felújítani a házunkat, hogy a fiunknak legyen egy kis saját élettere.Fel is hívtam egy vállalkozót, aki kijött, majd megkérdezte, hogy pontosan mennyit is szánunk a munkálatokra. Én megmondtam az összeget, ő pedig rávágta, hogy ennyiből megvalósítja a felújítást." - mesélte a színész a Ripostnak, aki minden megtakarítását odaadta a vállalkozónak, aki ez követően nyomtalanul eltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.