Nagyon aggónak szülei Mata Ricsiért, a 16 éves fiú a gyámhatóság engedélyével elköltözött otthonról, hogy karrierjét egyengesse.

A Bors információi szerint Mata Ricsi maga kérte a gyámhatóságtól, hogy elhagyhassa a szülői házat. Most egy rajongójával és annak lányával él, akik iskoláztatják a fiút és egyengetik karrierjét. Az ifjú énekes szülei azonban nem nézik jó szemmel azt, ami történik. Nagyon féltik fiukat új pártfogójától, aki szerintük rossz útra tereli őt. Mata Ricsi immár 4 hónapja nem járt otthon, még karácsonyra sem utazott haza.

Augusztus óta nem járt itthon, és most, az ünnepekkor sem jelentkezett. Teljesen megőrjítette ez a Brigi lány a fiamat. Sülve-főve együtt vannak, egyértelmű, hogy a fiam belehabarodott. Úgy hallom, kocsmáról kocsmára járnak. Féltem a gyerekem, nehogy baj legyen a végén! Ne legyen igazam, mert szeretném, ha a fiam boldog lenne, de félek, ha ennek a szerelemnek vége lesz, Ricsi összeomlik és kárt tesz magában" – mesélte a lapnak az édesapa, Mata Ernő.

Mata Ricsiért nagyon aggódik a családjaForrás: RTL Klub

Nem érti az aggodalmaskodást Máté Gyárfás, Ricsi menedzsere, aki szerint a fiú gyakran beszél Skype-on szüleivel, és nem is szerelmes.

Baráti, szinte testvéri kapcsolat van Ricsi és a lány között, akinek az édesanyja is nagyon kedveli, szereti és segíti őt" – nyilatkozta.