Elhagyta családját Mata Ricsi

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Mata Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap arról írtunk, hogy megszökött otthonról az X-Faktor egykori gyereksztárja. Mata Ricsi összecsomagolt, és elindult, hogy a szülői háztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön. A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk, aki egy idősebb rajongójával él, hamarosan hazatér.

"Nagyon fáj erről beszélni, de szeretném, ha mindenki megtudná az igazságot" - kezdte Ricsi édesapja a történetet, tehát, hogy mi vezetett odáig, hogy Ricsi az egyik rajongó családhoz költözzön. A fiatal maga ment be a gyámhatósághoz, hogy kérvényezze a szülői lakóhelyének elhagyását, erre pedig - mivel elmúlt 16 éves - lehetősége is volt. A gyámhatóság megalapozottnak találta a kérést és engedélyezte, hogy Ricsi elköltözzön.

Forrás: RTL Klub

"Elsősorban az éneklésre szeretne koncentrálni, de egy év alatt nem történt előrelépés az énekesi karrierje terén. Énektanárhoz szeretne járni, mely elengedhetetlenül szükséges az énekesi pályán maradáshoz, mindez a jelenlegi környezetében nem biztosított" - idézi a határozatot a Lokálnak az édesapa.

A férfi úgy tudja, Ricsi arról is beszélt a gyámhatóságnak, hogy éhezett és sokszor fázott is igrici házukban. "Ricsi kérvényezte a gyámhatóságtól, hogy elmehessen tőlünk. Egy rajongó családhoz költözött, amely jobb körülmények között él, mint mi. A család egyik tagja egy 22 éves lány, akibe Ricsi nagyon szerelmes. Együtt is vannak, de nem vállalják fel a kapcsolatot. A lány többször nálunk is aludt. Azt gondolom, ő befolyásolta és a többi fanatikus rajongója" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.