Ma temetik a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyját

Forrás: Facebook/Tamás Fábián -
halál temetés anya Hajdúszoboszló hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma búcsúznak el végleg szerettei a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjától. A tragédia nem csak a családot és a várost rázta meg, hanem az egész országot. 

Az egész országot megrázta a hajdúszoboszlói család tragédiája: az anya életet adott a hármasikreinek, de belehalt a szülés komplikációiba. Mindenki összefogott, hogy segítsenek a félárván maradt gyerekeknek, és az özvegynek: 45 millió forintot gyűjtöttek össze, hogy a kicsik ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Ma temetik a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyját Forrás: Facebook/Tamás Fábián

Az anyától ma vesznek végső búcsút, de a temetés összege sem a családot terheli. Az önkormányzat átvállalta, özvegynek és a babáknak pedig 300 ezer forint gyorssegélyt utalt - írja a Ripost. Az apa minden segítséget megköszönt, de továbbra is szeretné tudni, ki a felelős felesége haláláért."Tudni akarom, miért nem tudták megmenteni a páromat" - mondta korábban Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.