Schumacher balesete óta nem sokat tudni arról, hogyan is van valójában a pilóta, pedig nagyon sokan aggódnak érte. Menedzsere most elárulta, miért nem hoznak semmit sem nyilvánosságra.

A 49 éves Michael Schumacherért 2013 óta aggódnak a rajongói, akkor történt ugyanis a végzetes síbalesete. Azóta nem sokat hallani a pilótáról, és mivel kevés a hivatalos közlés, rengeteg pletyka és szóbeszéd kering a sportoló helyzetéről. A rajongók ugyanis nagyon szeretnék tudni, hogy van Schumacher, a családja azonban nem akar nyilatkozni. Most a pilóta menedzsere, Sabine Kehm árulta el, miért hallgatnak. 

Ezért nem nyilatkoznak Schumacher állapotáról?Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

"A balesete előtt azt mondta nekem: »Ne hívj azzal, hogy megtervezzünk dolgokat, szeretnék eltűnni.« Ez volt a titkos vágya. Ez az, amiért nem mondok semmit" - Schumi menedzserének ezt nyilatkozatát közölte legalábbis egy macedóniai lap, melyet a Player.hu szűrt ki először. 

Így nézett ki Michael Schumacher kisgyerekként és tiniként: fotó

A 49 éves Michael Schumacher egészen fiatalon került először a versenyzés közelébe, négyéves volt, amikor megkapta első gokartját, hatévesen már a klub bajnoka lett, 15 évesen pedig német junior bajnoki címet szerzett: így nézhetett ki akkoriban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!