Schumacher menedzsere, Sabine Kehm elárulta, miért nem nyilatkoznak a pilóta állapotáról

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
Sabine Kehm Michael Schumacher állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher balesete óta nem sokat tudni arról, hogyan is van valójában a pilóta, pedig nagyon sokan aggódnak érte. Menedzsere most elárulta, miért nem hoznak semmit sem nyilvánosságra.

A 49 éves Michael Schumacherért 2013 óta aggódnak a rajongói, akkor történt ugyanis a végzetes síbalesete. Azóta nem sokat hallani a pilótáról, és mivel kevés a hivatalos közlés, rengeteg pletyka és szóbeszéd kering a sportoló helyzetéről. A rajongók ugyanis nagyon szeretnék tudni, hogy van Schumacher, a családja azonban nem akar nyilatkozni. Most a pilóta menedzsere, Sabine Kehm árulta el, miért hallgatnak.

Ezért nem nyilatkoznak Schumacher állapotáról? Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Így nézett ki Michael Schumacher kisgyerekként és tiniként: fotó

A 49 éves Michael Schumacher egészen fiatalon került először a versenyzés közelébe, négyéves volt, amikor megkapta első gokartját, hatévesen már a klub bajnoka lett, 15 évesen pedig német junior bajnoki címet szerzett: így nézhetett ki akkoriban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.