Kéken világító csirkemellet fotóztak

Forrás: Giphy -
világít nyers hús csirkemell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotó járta be az internetet egy ikrényi férfinak köszönhetően: megmutatta, hogyan világít a nyers csirkemell a sötétben. 

A neve elhallgatását kérő ikrényi férfi elmesélte, hogy csirkemellet vett a múlt héten, amelynek az egyik felét elkészítette szilveszter napján, ám a másik felét kint felejtette a pulton, majd elment szórakozni. Az ünneplésből hazatérve azonban furcsa kékes fényre lett figyelmes a konyhában.

Forrás: Giphy

Először azt hitte, hogy a gázrózsát hagyta bekapcsolva, de megdöbbenve szembesült a ténnyel: a pulton maradt csirkemell világít. A férfi az ügyben a NÉBIH tanácsát kérte, de nem kapott kielégítő választ a kérdéseire, ugyanis a hivatal szerint a csirkemell túlságosan régen lett vásárolva, és akár a telefonáló lakásában is érhette fertőzés.

A férfi ekkor megkereste a Kisalföld.hu szerkesztőségét, akik előtte-utána fotót készítettek a csirkemellről. A fotókon pedig jól látszik, hogy semmiféle túlzásról nincsen szó: a nyers hús valóban világít a sötétben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.