Kiderült, mi történt Diana és George Michael között

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
önéletrajz George Michael vonzalom Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Történtek olyan dolgok, amelyekből egyértelműen kiderült: vonzódik hozzám" – írta George Michael Diana hercegnőről abban az önéletrajzi könyvben, amit most adtak ki.

Köztudott, hogy igen szoros kapcsolat volt George Michael és Diana hercegnő között, és most kiderült, nem csupán barátságról volt szó, a szívek hercegnője vonzódott a meleg énekeshez. Erről a Wham! egykori énekesének most kiadott önéletrajzi könyvében lehet olvasni.

A két híresség egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg egymással, majd szép lassan egymás bizalmasaivá váltak. Diana olyan titkokat is elárult barátjának, amiket senki másnak, mesélt neki házassága nehézségeiről is – írja a DailyMail.

Diana hercegnő vonzódott barátjához, George Michaelhöz Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

"Olyan volt, mint sok más nő körülöttem, vonzódott hozzám. Egyértelmű jelei voltak, nem volt kérdés, mit szeretett volna tőlem" – árulta el a 2016 decemberében elhunyt énekes, aki bevallotta azt is, néha inkább nem hívta fel Dianát, nehogy félreértse szándékait, inkább megvárta, hogy a hercegnő keresse őt. Arra a kérdésre, hogy lefeküdt-e vele egyértelműen azt válaszolta, hogy nem.

George Michaelt egyébként borzasztóan megrázta Diana halála, amely pont abban az esztendőben történt, amikor édesanyját is elvesztette.

Újra rátalált a boldogság: kollégájába szeretett bele a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-ujra-ratalalt-a-boldogsag-kollegajaba-szeretett-bele-a-magyar-szineszno.htmlIsmét rátalált a boldogság a volt férjét, Józsa Imrét alig több mint 1 éve elvesztő Létay Dórára, aki kollégájába, Éliás Gyulába szeretett bele. TV + SztárokThinkstockElképesztően szexi pasi lett a Harry Potter csúnyácska gyerekszínészébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-elkepesztoen-szexi-pasi-lett-matthew-lewisbol-harry-potter-gyerekszinesz.htmlElképesztően jó pasi lett az egykor csúnyácska gyermekszínészből, a Harry Potter sztárjából, Matthew Lewisból. TV + Sztárok--Elképesztően cuki fotót posztolt unokaöccséről Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elkepesztoen-cuki-fotot-posztolt-unokaoccserol-kairol-kiraly-viktor.htmlNagyon büszke unokaöccsére Király Viktor, az énekes ezúttal egy cuki fotót is feltöltött a kicsi Kairól. TV + Sztárok--Drámai pillanatok: elképesztő összeget buktak a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-dramai-pillanatok-elkepeszto-osszeget-buktak-a-tv2-musoraban.htmlElképesztően izgalmas a TV2 új műsora, a Piramis, amelyben pillanatok alatt veszthetnek vagy nyerhetnek súlyos milliókat a játékosok. TV + SztárokOrigoJamaicából üzent Kabát Péter és kedvese: kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-jamaikabol-uzent-kabat-peter-es-kedvese-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlElképesztő éven van túl Kabát Peti: megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-t, és úgy tűnik, az idei esztendő is hasonlóan eseménydús lesz, nyáron végre oltár elé vezeti kedvesét, Adrienne-t. TV + Sztárok--Megható: a Facebookon vallott szerelmet férjének Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180104-a-facebookon-vallott-szerelmet-ferjenek-zoltan-erika.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg férjét a Facebookon Zoltán Erika: 21 éve házasok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.