"Történtek olyan dolgok, amelyekből egyértelműen kiderült: vonzódik hozzám" – írta George Michael Diana hercegnőről abban az önéletrajzi könyvben, amit most adtak ki.

Köztudott, hogy igen szoros kapcsolat volt George Michael és Diana hercegnő között, és most kiderült, nem csupán barátságról volt szó, a szívek hercegnője vonzódott a meleg énekeshez. Erről a Wham! egykori énekesének most kiadott önéletrajzi könyvében lehet olvasni.

A két híresség egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg egymással, majd szép lassan egymás bizalmasaivá váltak. Diana olyan titkokat is elárult barátjának, amiket senki másnak, mesélt neki házassága nehézségeiről is – írja a DailyMail.

Diana hercegnő vonzódott barátjához, George MichaelhözForrás: AFP/Kraipit Phanvut

"Olyan volt, mint sok más nő körülöttem, vonzódott hozzám. Egyértelmű jelei voltak, nem volt kérdés, mit szeretett volna tőlem" – árulta el a 2016 decemberében elhunyt énekes, aki bevallotta azt is, néha inkább nem hívta fel Dianát, nehogy félreértse szándékait, inkább megvárta, hogy a hercegnő keresse őt. Arra a kérdésre, hogy lefeküdt-e vele egyértelműen azt válaszolta, hogy nem.

George Michaelt egyébként borzasztóan megrázta Diana halála, amely pont abban az esztendőben történt, amikor édesanyját is elvesztette.