Rubint Réka család apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nagy álma volt, hogy elvált szüleit újra kibékítse, és végre sikerült! Így ő is visszakapta az édesapját, a gyerekei életében pedig sokkal erőteljesebben van jelen a nagypapa. 

Rubint Réka szülei 33 év házasság után váltak el, és a fitneszlady édesapja új életet is kezdett: megházasodott. Ugyan Réka ezután is jó kapcsolatot ápolt vele, a rendszeres találkozások elmaradoztak, így a gyerekek életében sem volt mindig jelen a nagypapájuk. Amikor azonban kiderült, hogy Imre a második feleségétől is elvált, Réka beindult: elhatározta, kibékíti a szüleit, és úgy tűnik, sikerült.

Rubint Rékáék családja újra teljes "Forrás: Instagram "

"A gyerekeim a nagypapájuk mindennapi jelenléte nélkül nőttek fel. Természetesen tartottuk a kapcsolatot apukámmal, de a találkozások inkább csak a nagyobb családi eseményekre korlátozódtak" - mondta Réka, aki sok közös programot szervezett, hogy szülei újra egymásra találjanak.

Szerintem örültek, hogy besegítettem egy picit.

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.