Celeb vagyok, ments ki innen! gyermekkor vallomás Pumped Gabo wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért rettegett a dzsungelben Pumped Gabo a pottyantós WC-től: egy gyermekkori trauma áll a háttérben.

Pumped Gabo többször is megsértette a szabályokat a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ezért rendszeresen kapott büntetéseket. Őt nevezték ki WC-felelősnek a többiek, de ezt a rábízott feladatot is rosszul végezte. Nem csak, hogy nem tartotta tisztán az illemhelyet, nem is használta azt, inkább a dzsungel mélyén könnyített magán. A műsor egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Gabónak saját ürülékét kellett összeszednie. Most kiderült, mi az oka annak, hogy ennyire retteg a pottyantós WC-től.

Odakint a dzsungel közepén nyilván nem állt rendelkezésre lehúzós vécé. Pottyantós volt csak, ráadásul az meg majdnem mindig tele. Én emiatt sem szívesen végeztem ott a dolgaimat, de azért sem, mert egészen kiskoromban, körülbelül 5 évesen beragadtam egy pottyantós vécébe, és majdnem beleestem a nagy büdös sötét mélybe. Hiába kiabáltam, sírtam jó hangosan, 20 percbe is beletelt, mire meghallott az édesanyám és kiszabadított. Azóta rettegek a pottyantós vécé hallatán is" – árulta el Gabo a Borsnak.

Pumped Gabo gyerekkorában beszorult a WC-be Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.