Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán koncert fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A februári nagykoncerten csatlakozik az Irigy Hónaljmirigyhez a csapat egykori tagja, Ambrus Zoltán.

Ambrus Zoltán 2005-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, amiből szerencsére sikerült felépülnie és visszatért kollégái közé. Öt év múlva azonban jobbnak látta, ha kilép az együttesből és az egészségére koncentrál. A mirigyes fiúkkal természetesen megmaradt a jó kapcsolata, örökös tagnak tekintik és rendre meghívást kap a nagyobb bulikra is. Így történt ez most is, az énekes újra színpadon állhat egykori társaival a februári nagykoncerten.

Várom, hogy a koncerten újra felidézzük majd a régi emlékeket. Hiányoznak a szép pillanatok, amiket együtt éltünk meg. Még mindig jóban vagyunk. Ha megkérnének, hogy legyek újból a zenekar tagja, akkor örömmel mondanék igent..." – nyilatkozta Ambrus Zoltán a Ripostnak.

A lap megkereste az együttes oszlopos tagját, Sipos Tamást is, aki azt mondta, félig-meddig közös megegyezés volt, hogy annak idején Ambrus távozott az Irigy Hónaljmirigyből, és annak ellenére, hogy továbbra is jóban vannak és mindig mellette állnak, szerinte az, hogy újra visszatérjen, már nem fér bele fizikálisan az életébe.

Ambrus Zoltán szívesen visszatérne az Irigy Hónaljmirigybe Forrás: rtl.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.