Gábor Zsazsa felhalmozta maga körül a tárgyakat, semmitől nem vált meg szívesen, így aztán nagyon sok minden maradt utána, de Friedrich von Anhalt herceg nem akarja tárolni ezeket a tárgyakat. 

Gábor Zsazsa mozgalmas élete emlékeit halmozta fel 99 év alatt, egyáltalán nem szeretett megválni a tárgyaitól, ruháitól, ékszereitől. Így aztán halála után nagyon sok mindent hagyott hátra, de özvegye nem értékeli annyira a sok emléket, ahogy egykor a hollywoodi hírnevet szerzett magyar díva. Friedrich von Anhalt herceg inkább szabadulna a sok felhalmozott tárgytól, így az a terve, hogy árverésre bocsátja a színésznő emlékeit. 

Gábor Zsazsa értékeit elárverezikForrás: AFP

Elérkeztünk az utolsó fejezethez. A feleségem minden holmiját hűségesen őrizte, nehezen vált meg tőlük. Sokan vannak, akik érdeklődnek a néhai feleségem holmijai iránt. Közülük többeknek már akkor fájt a foga Zsazsa személyes tárgyaira, amikor még köztünk volt. Terveim szerint idén kiköltözöm Bel Air-i házunkból, és ezeket a tárgyakat nem tudom magammal vinni az új otthonomba. Ezért döntöttem az árverés mellett" - idézi a Ripost a herceg Bildnek adott interjúját. Természetesen az sem elhanyagolható, hogy a díva tárgyai sokakat érdekelnek, így bizonyára nagyon sok pénzt fog összegyűjteni a Friedrich von Anhalt.

Nézd meg a Life.hu videóját Gábor Zsazsa temetéséről:

Gábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álom


Kilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el, mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.