Ricky Martin házasság Jwan Yosef
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalos: Ricky Martin összeházasodott szerelmével, Jwan Joseffel. A pár több mint másfél éve jött össze és tavaly novemberben jegyezte el egymást.

Régóta sejteni lehetett, hogy Ricky Martin és kedvese, Jwan Josef esküvőre készül, tavaly novemberben az eljegyzésre is sor került, ám azt talán senki nem gondolta, hogy a pár ilyen rövid időn belül kimondja a boldogító igent. Pedig így történt: titkos, szűkkörű ceremónián hivatalosan is összekötötték az életüket, erről a szíriai származású művész egy amerikai tévécsatornának nyilatkozott először.

Csodálatos érzés! Nem mutathatom be őt úgy, mint a jegyesem, ugyanis ő a férjem. Az én emberem!" – árulta el Josef.

Természetesen a nagy napot szeretnék majd megünnepelni egy hatalmas lagzival is, erre is hamarosan sort kerítenek. Az eseményen pedig természetesen részt vesznek majd Ricky Martin 9 éves ikerfiai is, Matteo és Valentino Martín.

Not your average door, not your average family ❤️ @archdigest #architecturaldigest

Jwan Yosef (@jwanyosef) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.